Neler Yeni

4500₺ Bütçeyi Geçmeyecek Uzun Süre Götürücek Oyuncu Sistemi

sgrtis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Demir
R5 3600lu bi sistem arıyordum bende. Oynadığım oyun tek çekirdek performansina bakıyor ve R5 3600 gayet iyiymiş
Şu an bunların fiyatı çıkmıştır ama, hepsini indirime girdiği anda parça parça alırsan belki o fiyatta alabilirsin.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bu forumda da konusu geçti. PSU lar gerçek 80+ bronze sertifikasına sahip ve gerek var mı buna diyebilirsin de burda demek istediğim sırf o sertifikayı almaya hak kazanması için bir çok kalite testinden geçmesi gerekiyor. Rakip markalarla fiyatı çok yakınsa bildiğinizi alın ama fiyatı uygun olursa alınabilir, düşünülebilir şeklinde açıklama yaptılar, sırf bu marka PSU için bir konu açılmış durumda. Kalkıp bi FSP gibidir demiyorum. Uygun olduğu durumda seçilebilir.

GamePower PSU 12V'dan 408W elektrik veriyor. PSU patlayabilir yanabilir. Bileşenleri yakabilir. Neredeyse aynı fiyata daha güzelleri var.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
GamePower PSU 12V'dan 408W elektrik veriyor. PSU patlayabilir yanabilir. Bileşenleri yakabilir. Neredeyse aynı fiyata daha güzelleri var.
Aynı fiyata varsa alınabilir. Fakat fiyat farkı varsa da uygun olduğu için tercih edilebilir. Diğerlerini kötülemiyorum. Hem yanacak olsa o kadar toplu sistemde bu PSU yu kullanmazlar. Forumlarda çoğu kişinin almadan, bilmeden, kullanmadan böyleymiş, şöyleymiş, yok patlıyormuş gibi açıklamaları yüzünden insanlar almaya çekiniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,759
Üyeler
164,726
Son üye
Raydhor
Top Bottom