Neler Yeni

4500₺ Bütçeyi Geçmeyecek Uzun Süre Götürücek Oyuncu Sistemi

1inciyim

80+
Buradan kesin bir sonuç çıkaracağız.
Örneğin xfx markası 500K satıyor diyelim 50K şu sorunlu çıkıyor.
Asus markası da 1 milyon satıyor ama 100k çıkıyor diyelim.

Mümkün olamaz mı, olabilir. Yani kesin bilgiler olmadan başka markalara çamur atmak forumlarda fanboyluk olarak geçer, sanırım bu durumda sen fanboy oluyorsun.
e zaten marka takıntım olduğunu söyledim benimki sadece sistem önerisiydi dediğim gibi seçip seçmemek kullanıcıya kalır ama ben asus kullanıyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
PSU sorun olmaz kardeşim. Kendimde 650 watt olanını aldım.

Sende olmadı diye başkasında olmayacak diye bir şey yok. PSU patlaması yanması gibi olayları yaşamak istemiyorsan alma GamePower diyorsan ben alayım bileşenlerim yansın yenisini alacak kadar zenginim tabii karar senin. Bir arkadaş demiştiki ''ucuz mal alacak kadar zengin değilim''

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Şaka mısın dostum? 3300 TL fiyata 1650S ekran kartlı bilgisayarlar bulunabiliyorken 4000 TL fiyata RX 570 mi? SSD kronik sorunlu PSU'yu bulamadım. bilmiyosan önerme.
Link Bekliyorum

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Senin Sistem Fena Sayılmaz Ancak Ekran Kartı Orta Seviyeli Ayrıca Zamsız Nasıl Bulacan Dolar Artışından Dolayı Fiyat Yükselir.

Haklısın, inanmazsın ama 2 gün önce bir arkadaşa bu sistemi önermiştim 3361 TL gibi bir fiyattaydı. Çok değişiyor fiyatlar ah be dolar yaktı bizi.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Sende olmadı diye başkasında olmayacak diye bir şey yok. PSU patlaması yanması gibi olayları yaşamak istemiyorsan alma GamePower diyorsan ben alayım bileşenlerim yansın yenisini alacak kadar zenginim tabii karar senin. Bir arkadaş demiştiki ''ucuz mal alacak kadar zengin değilim''
Aynı dediğin şekilde de bi arkadaşta oldu diye herkeste kötü olacak diye bir şey de yok. Şöyle bir baktığında en kaliteli markaların bile ( sadece donanım ya da bilgisayar olarak bahsetmiyorum) patlayan , yangın çıkaran, bükülen, kronik sorunlu vs. vs. ürünleri oldu. Peki hanginiz o markaları almaktan vazgeçtiniz ? Ama böyle bir markayı kötüleyecek bir şey bulduğunuz da almayın aldırtmayın algısına giriyosunuz.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Aynı dediğin şekilde de bi arkadaşta oldu diye herkeste kötü olacak diye bir şey de yok. Şöyle bir baktığında en kaliteli markaların bile ( sadece donanım ya da bilgisayar olarak bahsetmiyorum) patlayan , yangın çıkaran, bükülen, kronik sorunlu vs. vs. ürünleri oldu. Peki hanginiz o markaları almaktan vazgeçtiniz ? Ama böyle bir markayı kötüleyecek bir şey bulduğunuz da almayın aldırtmayın algısına giriyosunuz.

Hey dostum asıl kötülemelerinin sebebi içinde kullanılan kapasitörler kötü. En kral PSU bile olsa içindeki kapasitörler kötü ise herkes onu kötüler.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Hey dostum asıl kötülemelerinin sebebi içinde kullanılan kapasitörler kötü. En kral PSU bile olsa içindeki kapasitörler kötü ise herkes onu kötüler.
Bu forumda da konusu geçti. PSU lar gerçek 80+ bronze sertifikasına sahip ve gerek var mı buna diyebilirsin de burda demek istediğim sırf o sertifikayı almaya hak kazanması için bir çok kalite testinden geçmesi gerekiyor. Rakip markalarla fiyatı çok yakınsa bildiğinizi alın ama fiyatı uygun olursa alınabilir, düşünülebilir şeklinde açıklama yaptılar, sırf bu marka PSU için bir konu açılmış durumda. Kalkıp bi FSP gibidir demiyorum. Uygun olduğu durumda seçilebilir.

Kovacs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
AMD R5 3600
GIGABYTE B450M S2H
CORSAIR 2X8 GB 3000 MHz CL16
CORSAIR Carbide SPEC-DELTA 550W 80+
Cooler Master HypeR 410R İşlemci Soğutucu
SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 4GB

Burasını indirimlerle 4200 TL'ye alabilirsin SSD olarak da 600 TL'ye bu var indirimde.
CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 3480MB Yazma/2000MB Okuma
R5 3600lu bi sistem arıyordum bende. Oynadığım oyun tek çekirdek performansina bakıyor ve R5 3600 gayet iyiymiş

Top Bottom