başlıktaki gibi sarı sitede GTX 1660 super 4500 TL ürün teste açık eğer bu ürünü alırsam test ederken nelere dikkat etmeliyim ve test sonuçları nasıl çıkarsa ekran kartını alıyım yada almıyım yardımcı olursanız sevirinim ilk alışım olucak
4500 vallaha değecek bir fiyat değil ben elimdeki 5700xt ekran kartını 4.5k ya satıyorum. Ederi max 3.5k o ekran kartının.başlıktaki gibi sarı sitede GTX 1660 super 4500 TL ürün teste açık eğer bu ürünü alırsam test ederken nelere dikkat etmeliyim ve test sonuçları nasıl çıkarsa ekran kartını alıyım yada almıyım yardımcı olursanız sevirinim ilk alışım olucak
bulamiyorum daha ucuzu anlamadım bende niye bu kadar abartılıBayağı pahalı.
Olduğun ile bağlı hocam ekran kartı diye düz aratıp 2500-5500 arası fiyatlara bakın sapa bir yerdeyseniz çıkmayabilir. Param güvende ile alabilirsiniz belli bir deneme ve iade hakkınız oluyorbulamiyorum daha ucuzu anlamadım bende niye bu kadar abartılı
İstanbul'dayım 4000 den aşağı bulunmuyor çıksada markası absürt yada biryerde hata yapıyorum bulamıyorum benOlduğun ile bağlı hocam ekran kartı diye düz aratıp 2500-5500 arası fiyatlara bakın sapa bir yerdeyseniz çıkmayabilir. Param güvende ile alabilirsiniz belli bir deneme ve iade hakkınız oluyor
Alınmaz çok parabaşlıktaki gibi sarı sitede GTX 1660 super 4500 TL ürün teste açık eğer bu ürünü alırsam test ederken nelere dikkat etmeliyim ve test sonuçları nasıl çıkarsa ekran kartını alıyım yada almıyım yardımcı olursanız sevirinim ilk alışım olucak
peki rx 6600 bulursam testlerini yaparken nelere dikkat etmeliyim kaç derece olmalı başka birşeyi ne bakmalı mıyımRX 6600 kovalanır o paralarda her konuda daha üstün.
oto fan yüzde 55 / 60 ortalama sıcaklık max 70 derecelerde olmalı. kasa önü kapalıysa 73-74 geçmemeli. msAA kapalı yani 0X olacak ve furmark testi sırasında kapanmadan reset atmadan ve wattman yemeden en az 6-7 dakika çalışmalıdırpeki rx 6600 bulursam testlerini yaparken nelere dikkat etmeliyim kaç derece olmalı başka birşeyi ne bakmalı mıyım
wattman tam olarak ne oluyor acabaoto fan yüzde 55 / 60 ortalama sıcaklık max 70 derecelerde olmalı. kasa önü kapalıysa 73-74 geçmemeli. msAA kapalı yani 0X olacak ve furmark testi sırasında kapanmadan reset atmadan ve wattman yemeden en az 6-7 dakika çalışmalıdır
bazı ^^ amd kartlarında sürücü çökmesi sonucu meydana gelen senkronizasyon bozuklukları ve dolayısıyla başka türlü devam eden problemlerin tamamına ^^ wattman hatası denirwattman tam olarak ne oluyor acaba