huawei d15 modeline baka bilir içinde vega8 gpcu mevcut 45 60 arası fps veriyorYakın bir arkadaşım için laptop arıyoruz. Genel olarak okul için kullanacak ama hiç yoktan LoL oynatacak tarzda olursa güzel olur. Bu paraya alınabilecek en iyi laptop önerinizi bekliyorum..
knk yüksekte bile oynatırLoL rahatlıkla oynatır diğer oyunlarıda low ayarlarda oynatır.
Yakın bir arkadaşım için laptop arıyoruz. Genel olarak okul için kullanacak ama hiç yoktan LoL oynatacak tarzda olursa güzel olur. Bu paraya alınabilecek en iyi laptop önerinizi bekliyorum..
Malesef dostum.knk yüksekte bile oynatır
Başkan adam öğrenci ve laptop şartLaptop almasın
R3 3100
Galax GTX 1650 S
gigabyte b450m s2h
XPG 8gb 3000 mhz ram
HP S700 250GB SSD
FSP 500w 80+
Dark Elegance kasa
İnceliyorum teşekkür ederim
al buyur leptop oyun performansı
baska seylere bakma bile
Ya ryzen 7 3700U lu laptop öneriyorum hala başka şeylere bakma diyosun.
al buyur leptop oyun performansı
baska seylere bakma bile
Bakıyorum teşekkür ederimLoL rahatlıkla oynatır diğer oyunlarıda low ayarlarda oynatır.
Maalesef Max 4500e çıkabilirim diyorIntel Core i5 Laptop ve Notebook Modelleri ve Fiyatları & Satın Al
Kampanyalı Intel Core i5 Laptop ve Notebook uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz Intel Core i5 Laptop ve Notebook çeşitleri hediye çeki avantajı ile ayağına gelsin.www.hepsiburada.com
zorlayabilirse kesinlikle bunlardan birini alsın işlemcisi çok iyi
league of legends ü yüksekte oynatır benceMalesef dostum.
3700U laptop için güçlü sayılabilecek bir işlemci ancak GTA 5 i low ayarlarda 35-60 FPS arası oynatabiliyor.
70 80 FPS ultra oynatabilir.league of legends ü yüksekte oynatır bence