Neler Yeni

4500 TL Telefon Önerisi

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Günlük kullanım amaçlı telefon arıyorum. Üst düzey oyun oynanmayacak hatta hiç oynanmayacak kardeşimin oynadığı birkaç oyun dışında. Beni uzun yıllar bırakmayacak bir cihaz arıyorum. İstediğim tek özellik 128 GB olması. Onun dışında bu fiyatlardaki cihazın zaten kamerasının kötü olacağını düşünmüyorum.
realme 8

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
Günlük kullanım amaçlı telefon arıyorum. Üst düzey oyun oynanmayacak hatta hiç oynanmayacak kardeşimin oynadığı birkaç oyun dışında. Beni uzun yıllar bırakmayacak bir cihaz arıyorum. İstediğim tek özellik 128 GB olması. Onun dışında bu fiyatlardaki cihazın zaten kamerasının kötü olacağını düşünmüyorum.
Yurtdışı Xiaomi Note 10 pro

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Günlük kullanım amaçlı telefon arıyorum. Üst düzey oyun oynanmayacak hatta hiç oynanmayacak kardeşimin oynadığı birkaç oyun dışında. Beni uzun yıllar bırakmayacak bir cihaz arıyorum. İstediğim tek özellik 128 GB olması. Onun dışında bu fiyatlardaki cihazın zaten kamerasının kötü olacağını düşünmüyorum
Xiaomi redmi 9T alabilirsin kardeşim.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
60 hz ekran yeter mi ki? Yanlış anlaşılmasın şu anda da 60 hz kullanıyorum ama ileride bir daha cihaz değiştirme gibi bir şansım yok.
Bende 120 hz ekran s20 fe varken bile gidip 60 hz kullanıyordum çünkü 120 hz inanılmaz sarj harcıyor ve telefonda gereksiz olduğunu düşünüyorum, neredeyse bütün video ve oyunlar 60 hz üstünü desteklemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,152
Üyeler
165,937
Son üye
Strak51
Top Bottom