herkese teşekkürler demek sence de yourucu değil mi bi tıkTeşekkürler.
Sende yaşlanmışın be ABLA.Ben 2001. Abi demem lazım.
Alttan alttan konuyu yükseltiyor.herkese teşekkürler demek sence de yourucu değil mi bi tık
Ne yapayım, teşekkür etmeyeyim mi?herkese teşekkürler demek sence de yourucu değil mi bi tık
Saçlarım beyazlamaya başladı.Sende yaşlanmışın be ABLA.
ilginç konular yükseltilir. meslea dün saate 3 den erken yatamayan insanların 3060 ı alamaması çok ilginçAlttan alttan konuyu yükseltiyor.
yükseltme bugu bulundu.herkese teşekkürler demek sence de yourucu değil mi bi tık
ben gold olduğum zaman profilime gold h.o yazan herkese beğeni atıp geçiyodum şimdi kötü biri mi oldum yaniNe yapayım, teşekkür etmeyeyim mi?
Saçlarım beyazlamaya başladı.
"3060 konusu sayesinde nasıl plat oldum" diye konu açsanaTabii canım. Sadece ben mesaj yazıyorum çünkü.
Benim simsiyahSaçlarım beyazlamaya başladı.
ben gold olduğum zaman profilime gold h.o yazan herkese beğeni atıp geçiyodum şimdi kötü biri mi oldum yani
Ne alaka öyle bir şey mi dedim?ben gold olduğum zaman profilime gold h.o yazan herkese beğeni atıp geçiyodum şimdi kötü biri mi oldum yani
"Neler yeni? Kısmından Reaksiyonum plat oldu." diye konu açsana."3060 konusu sayesinde nasıl plat oldum" diye konu açsana