Hep dedim ilk hününden bu güne bu kart 2060 la 2060 s den bir tık fazla olur diye 2070 resmen ağzına ağzına vurmuş kartın rtx performansında bile bide bu kartı mekmomiyobit bey 1500 dolara satacak satsın alan enayi dolu piyasa3060, 2070super 2080 ayarında beklenirken 2060'ın bir tık üstünde olması
Lan sen 9 a eski kartını satıp 4,5 a 3060 alan değilmisinSelamlar,
Sizlere RTX 3060'ı 4500 TL'ye alma hikayemi anlatacağım.
Bu gece yani 25 Şubat gece 1'den itibaren oldukça stresli geçti.
Aramızda @Doğukan Fidan ile tahmin yapıyorduk.
Ben 4780 TL dedim, oldukça yaklaşmışım.
Alıntıyı görüntüle
Neyse işte, saat 03:00'dı. @xSkynel 'den mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
Ve bu mesajdan sonra gördüm ki;
Benim Amazon hesabım yok.
Ne adresim girili ne de kart bilgilerim.
Ve bir hışımla nasıl kayıt oldum, nasıl adresi kart numaramı girdim, hatırlamıyorum.
Aldığım ürün bu:
Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Tech - Amazon.co.uk
Buy Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Techwww.amazon.co.uk
Ve bu da sonuç:
Alıntıyı görüntüle
İşte hikayemiz bu kadar.
Bütün gün dırdırımı çeken @Doğukan Fidan 'a,
Kartın geldiği gibi söylediği için @xSkynel 'e
Çok teşekkür ediyorum.
Umarım sizlerde alabilirsiniz.
Hepinize iyi günler.
6k veririm satar mısınSelamlar,
Sizlere RTX 3060'ı 4500 TL'ye alma hikayemi anlatacağım.
Bu gece yani 25 Şubat gece 1'den itibaren oldukça stresli geçti.
Aramızda @Doğukan Fidan ile tahmin yapıyorduk.
Ben 4780 TL dedim, oldukça yaklaşmışım.
Alıntıyı görüntüle
Neyse işte, saat 03:00'dı. @xSkynel 'den mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
Ve bu mesajdan sonra gördüm ki;
Benim Amazon hesabım yok.
Ne adresim girili ne de kart bilgilerim.
Ve bir hışımla nasıl kayıt oldum, nasıl adresi kart numaramı girdim, hatırlamıyorum.
Aldığım ürün bu:
Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Tech - Amazon.co.uk
Buy Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Techwww.amazon.co.uk
Ve bu da sonuç:
Alıntıyı görüntüle
İşte hikayemiz bu kadar.
Bütün gün dırdırımı çeken @Doğukan Fidan 'a,
Kartın geldiği gibi söylediği için @xSkynel 'e
Çok teşekkür ediyorum.
Umarım sizlerde alabilirsiniz.
Hepinize iyi günler.
Adamsın sövmemek için zor tuttum kendimi bu forum daRTX 3060 = Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 ve 3060'ın ortak noktaları:
-ikisine de güncelleme gerek
-ikiside beklenen hypeın bir gramini haketmiyor
-fiyati fazla
-ikiside beni tatmin etmedi
Allah belanı versin Nvidia sen böyle devam et ya 2070 dengi bir kart nedir ya.
Git Da kanalında oyun testine bak sonra 6 verirsin6k veririm satar mısın
2070 ayarında bir kart. Birkaç driverla birlikte o güce ulaşır. 1660S çok geride kalıyor.V.O.K'un yaptığı videoda 8K'ya 3060 sistem var Sağlık olsun, performansına baktım da 1660S ile arasında 1700 TL vermeye değer bir şey yok. O yüzden ben çok üzülmedim açıkçası. Piyasa düzelince o kart 3K civarına rahat düşer ve belki alırım.
Yok yani 1080P oyun oynayacağım için 1700 TL cepten vermek bana o performans için doğru gelmedi, piyasa düzelince yurtdışından çok ucuza alabilirim gibi duruyor. Bekleyeceğim, belki daha iyi olur2070 ayarında bir kart. Birkaç driverla birlikte o güce ulaşır. 1660S çok geride kalıyor.
Teşekkür ederim.Dünyanın değil evrenin en şanslı insanı gizem reis sisteminin ekran kartını upgrade edip bide üstüne 4.5k para kazanan gizem... Valla helal olsun