FarukKusdil
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Anakart göremedim. Bir de fiyatı ne kadar ona göre iyi ya da kötü diyeyim.Onun dışında sistem nasil
Anakart göremedim. Bir de fiyatı ne kadar ona göre iyi ya da kötü diyeyim.Onun dışında sistem nasil
Anakart ve birkaç düzenleme sonucu yeni özellikler fiyat: 4689tlAnakart göremedim. Bir de fiyatı ne kadar ona göre iyi ya da kötü diyeyim.
ekran kartı düz 1660 galiba onu süper ile değiştirAnakart ve birkaç düzenleme sonucu yeni özellikler fiyat: 4689tl
o kasa bende var iyi soğutuyor ama güç kaynağı c4Arkadaşlar ben PC topladım ama parçaların uyumluluğu hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirim.Buna yakın değerler alan başka sistem önerileriniz varsa bekliyorum.
Sistem;
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.4 GHz 16MB Önbellek 65W İşlemci
MSI A320M-A PRO A320 Socket AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
EVEREST CRYSTAL 4x120mm RAINBOW FAN 600W USB3.0 MidT ATX GAMING KASA
MSI GTX 1660 VENTUS XS 6G GDDR5 1xHDMI 3xDP EKRAN KARTI
XPG XPG 8GBX1 3000MHZ Single DDR4 Red Gammix RAM
TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)
A320 yerine B450 almanızı öneririm, Everest vb güç kaynaklarından uzak durum derim. Kasanın hava sirkülasyonu da pek iyi durmuyor benceç Haricinde bence sıkıntı çıkartmayacaktır.Anakart ve birkaç düzenleme sonucu yeni özellikler fiyat: 4689tl
![]()
Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1660 Super OC GV-N166SOC-6GD 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1660 Super OC GV-N166SOC-6GD 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Toplam 4920 TL gibi bir şey yapıyor senin sistemden daha iyi bir sistem olur
A320 yerine B450 almanızı öneririm, Everest vb güç kaynaklarından uzak durum derim. Kasanın hava sirkülasyonu da pek iyi durmuyor benceç Haricinde bence sıkıntı çıkartmayacaktır.
A320 yerine B450 almanızı öneririm, Everest vb güç kaynaklarından uzak durum derim. Kasanın hava sirkülasyonu da pek iyi durmuyor benceç Haricinde bence sıkıntı çıkartmayacaktır.
4689 TL ye bunu topladım şimdi önerileri alabilirmiyim psu ya takmayın degistircemo kasa bende var iyi soğutuyor ama güç kaynağı c4
Eğer güç kaynağını değiştirecekseniz bence güzel.4689 TL ye bunu topladım şimdi önerileri alabilirmiyim PSU ya takmayın degistircem
Ekran kartı hala super değil hocam4689 TL ye bunu topladım şimdi önerileri alabilirmiyim PSU ya takmayın degistircem
Değişecek sizce 1660 süper yapmama gerek var mı?Eğer güç kaynağını değiştirecekseniz bence güzel.
Eğer bütçe varsa olabilir daha iyi performans verecek bir kart sonuçta.Değişecek sizce 1660 süper yapmama gerek var mı?
Bana 2100 TL ye süper bulabilirsen yükseltebilirim ben bulamadım o fiyata bütçe yetmicek 4200 diye çıktımEkran kartı hala super değil hocamonu super oc yap
Çok yok açıkçası kaç FPS fark ederEğer bütçe varsa olabilir daha iyi performans verecek bir kart sonuçta.
attığım linkte 2200 tl zaten daha ucuzu yok ve 8-9 fps farkediyor ama çok daha iyi ve güncel bir kart almış oluyorsunBana 2100 TL ye süper bulabilirsen yükseltebilirim ben bulamadım o fiyata bütçe yetmicek 4200 diye çıktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok yok açıkçası kaç FPS fark eder