Harbi ya hepsi 100k+ bide 4-5 yil kullanilsa 200-250 olunca satmak iyice zorlasirEvt attığınız araç km dışında güzel. Higlayn bide
Harbi ya hepsi 100k+ bide 4-5 yil kullanilsa 200-250 olunca satmak iyice zorlasirEvt attığınız araç km dışında güzel. Higlayn bide
Aman hocam. Suv istiyorsunuz sanırım. Tucson, sportage, tiguan, 5008 gibi bir sürü seçenek var c5 önermem.Babam şuan c5 aircross düşünüyor ama citroen inde kronik arızası fazlaymış. galiba siz ne düşünüyorsunuz
aslında tavandaki boya atması çok önemli değil benceAman hocam. Suv istiyorsunuz sanırım. Tucson, sportage, tiguan, 5008 gibi bir sürü seçenek var c5 önermem.
tucsonda elite paket bulsak çok iyi olur (2021 model)Aman hocam. Suv istiyorsunuz sanırım. Tucson, sportage, tiguan, 5008 gibi bir sürü seçenek var c5 önermem.
Annemde aslında 3008 beğeniyor (sadece tasarım olarak)Aman hocam. Suv istiyorsunuz sanırım. Tucson, sportage, tiguan, 5008 gibi bir sürü seçenek var c5 önermem.
Hocam şimdi tavan boyası atarsa boyatmak zorunda kalacaksınız bu da satışta sorun çıkaracak. Mesela siz tavani boyalı araç alır mısınız?aslında tavandaki boya atması çok önemli değil bence
Yani bilemiyorum ama galiba servisten bunun kronik bir sorun olduğunu ve bu nedenle boyalı olduğunu belirten bir belge olursa sorun olmazHocam şimdi tavan boyası atarsa boyatmak zorunda kalacaksınız bu da satışta sorun çıkaracak. Mesela siz tavani boyalı araç alır mısınız?
Dediğim gibi. Ben olsam sedan olarak 508, superb düşünürdüm. Suv olarak da seçenekler daha çok Tucson, Sportage, Tiguan, 5008... Gönlüm superb den yana.Yani bilemiyorum ama galiba servisten bunun kronik bir sorun olduğunu ve bu nedenle boyalı olduğunu belirten bir belge olursa sorun olmaz
Matrix far prestige paket bulursam oda iyi olur aslında
Bu habere göre yeni zamlar yolda gibi. O yüzden bu ay yada bir sonraki ay araç almayı düşünüyoruz.
1) Bagajı 4 kişilik bir aile için yeterli olmalı
2) Yılda en az 2 kere uzun yol gel-git yapacak
3) Yıllık maksimim 30-35k kilometre yapacak
4) Yakıt cinsi önemli değil
5) Tramer boya kaza vs. olmamalı
6) Uzun yolculuklar daha çok yazın olacağı için arka tarafta da klima olmalı
7) Renk ve şekil olarak makam aracına benzememeli ( mesela siyah passat değil de beyaz passat)
8) Bu fiyata 0 almak yerine ikinci el tercihimizdir
Hocam bi c5 diyorsunuz biz superb deyince de matrix far opsiyonu yok diyorsunuz. Tavan boyası atan arabadan iyidir ve daha da doludur. Araştırarak matrix far özelliği olanı da bulabilirsiniz.O ilanda matrix far opsiyonu yokki
Hocam aynısını atacak idim fakat pek aile arabası görünümü olmadığı için atmadım.Mercedes - Benz C Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz C Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Spor bir görünümü var bence aileye de rahat yakışacak bir araba ama kişiden kişiye değişir bu durum.Hocam aynısını atacak idim fakat pek aile arabası görünümü olmadığı için atmadım.