Neler Yeni

450k - 460k ya araba önerisi yaprmısınız

Spermman

80+ Bronze
Babam şuan c5 aircross düşünüyor ama citroen inde kronik arızası fazlaymış. galiba siz ne düşünüyorsunuz

Spermman

80+ Bronze
Aman hocam. Suv istiyorsunuz sanırım. Tucson, sportage, tiguan, 5008 gibi bir sürü seçenek var c5 önermem.
aslında tavandaki boya atması çok önemli değil bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aman hocam. Suv istiyorsunuz sanırım. Tucson, sportage, tiguan, 5008 gibi bir sürü seçenek var c5 önermem.
tucsonda elite paket bulsak çok iyi olur (2021 model)

Annemde aslında 3008 beğeniyor (sadece tasarım olarak)

Galiba akşam bir konu daha açacağım

Spermman

80+ Bronze
Hocam şimdi tavan boyası atarsa boyatmak zorunda kalacaksınız bu da satışta sorun çıkaracak. Mesela siz tavani boyalı araç alır mısınız?
Yani bilemiyorum ama galiba servisten bunun kronik bir sorun olduğunu ve bu nedenle boyalı olduğunu belirten bir belge olursa sorun olmaz

DeH$et

80+ Silver
Yani bilemiyorum ama galiba servisten bunun kronik bir sorun olduğunu ve bu nedenle boyalı olduğunu belirten bir belge olursa sorun olmaz
Dediğim gibi. Ben olsam sedan olarak 508, superb düşünürdüm. Suv olarak da seçenekler daha çok Tucson, Sportage, Tiguan, 5008... Gönlüm superb den yana.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu habere göre yeni zamlar yolda gibi. O yüzden bu ay yada bir sonraki ay araç almayı düşünüyoruz.

1) Bagajı 4 kişilik bir aile için yeterli olmalı
2) Yılda en az 2 kere uzun yol gel-git yapacak
3) Yıllık maksimim 30-35k kilometre yapacak
4) Yakıt cinsi önemli değil
5) Tramer boya kaza vs. olmamalı
6) Uzun yolculuklar daha çok yazın olacağı için arka tarafta da klima olmalı
7) Renk ve şekil olarak makam aracına benzememeli ( mesela siyah passat değil de beyaz passat)
8) Bu fiyata 0 almak yerine ikinci el tercihimizdir

DeH$et

80+ Silver
O ilanda matrix far opsiyonu yokki
Hocam bi c5 diyorsunuz biz superb deyince de matrix far opsiyonu yok diyorsunuz. Tavan boyası atan arabadan iyidir ve daha da doludur. Araştırarak matrix far özelliği olanı da bulabilirsiniz.
Hocam aynısını atacak idim fakat pek aile arabası görünümü olmadığı için atmadım.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam aynısını atacak idim fakat pek aile arabası görünümü olmadığı için atmadım.
Spor bir görünümü var bence aileye de rahat yakışacak bir araba ama kişiden kişiye değişir bu durum.

Top Bottom