Sirurpizzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 450
Merhabalar bütçem baslikta belirttigim gibi 450 tl.Bana speed turu 90×40 gaming mouse pad lazim.Fps oynuyorum daha çok.
Bütçeyi biraz aşıyor ama kalitelidir. Desen seçeneği çok olduğu için bunu attım. Düz siyah rengine de bakabilirsin 210 tl.Merhabalar bütçem baslikta belirttigim gibi 450 tl.Bana speed turu 90×40 gaming mouse pad lazim.Fps oynuyorum daha çok.
50×50 daha uygun aslında alanım dar daha iyi olur diyorsan ona da bakabilirim isime gelirBütçeyi biraz aşıyor ama kalitelidir. Desen seçeneği çok olduğu için bunu attım. Düz siyah rengine de bakabilirsin 210 tl.
Ama fps oynuyorsan 50x50 mousepad daha avantajlı olur senin için.
Bütçeyi biraz aşıyor ama kalitelidir. Desen seçeneği çok olduğu için bunu attım. Düz siyah rengine de bakabilirsin 210 tl.
Mouse pad kokuyor diyorlar baskı desenliler sorun olur mu senceBütçeyi biraz aşıyor ama kalitelidir. Desen seçeneği çok olduğu için bunu attım. Düz siyah rengine de bakabilirsin 210 tl.
Yani kalitesine bağlı hocam. Ama genelde birkaç saat balkonda temiz havada bekletince kokusu gidiyor diyorlar.50×50 daha uygun aslında alanım dar daha iyi olur diyorsan ona da bakabilirim isime gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mouse pad kokuyor diyorlar baskı desenliler sorun olur mu sence
fps icin 50x50 mi yoksa 90x40 mı daha iyidir dediğim gibi alanım biraz darhalı gibi olanlardan al bence büyüköerden
Fps için 50x50 daha iyi. Cs r6 oynuyorum mouse alanı daha önemli ve avantaj sağlıyor bana. Kendim kullanıyorum.fps icin 50x50 mi yoksa 90x40 mı daha iyidir dediğim gibi alanım biraz dar