450W yeterli mi olur?

i3 9100f kullanıcı

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
784
Geçen sormuştum ama R5 1600 Gittiği için R3 3100 Alcam . 450 w yeter mi? Ryzen 3 3100 - Powercolor RX570.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
Yeterli

• Beğen
Yeter artık al şu sistemini, destekler bu arada
Yahu nabayım . babam taaaa temmuzda söylemişti haftaya alcağım dıye. ağustosu bulmaz diye . dahada beklıyom.

• Beğen
Yahu nabayım . babam taaaa temmuzda söylemişti haftaya alcağım dıye. ağustosu bulmaz diye . dahada beklıyom.
Biraz daha beklersen hicbirsey alamazsın şu dolar yüzünden tavsiyem hemen al geç bu arada sistemi almadan İ3 9100F kullanıcısı demen kendine birde senin çift hesapın var büyük ihtimal ilk geldiğinde Dj Dikkat ppsi vardı sende

• Beğen
  • Beğen
Biraz daha beklersen hicbirsey alamazsın şu dolar yüzünden tavsiyem hemen al geç bu arada sistemi almadan İ3 9100F kullanıcısı demen kendine birde senin çift hesapın var büyük ihtimal ilk geldiğinde Dj Dikkat ppsi vardı sende
yok pp değişti

https://www.newegg.com/tools/power-supply-calculator/ linkte PSU hesaplayıcı var özellikleri girip ne kadar PSU gerektiğini görebilirsin
(Cooler Master ında böyle bir aracı var ama ben açamadığım için bu linki verdim)
393 Watts

diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alamıyom işte babam oyalıyor beni .

Geri