Hangi oyunları oynuyorsunuz?Merhaba. Konu başlıkta gibidir monitör mouse klavye kulaklık dahil olursa çok iyi olur.
Yazmayı unutmuşum tanıdığım birisinin oğluna toplayacağız valorant cs falan ama diğer üst oyunları da 1080p de rahat oynatabilecek bir şeyler arıyorum.Hangi oyunları oynuyorsunuz?
1080P 310 Hz mi 2K 180 Hz mi monitör istersiniz?Yazmayı unutmuşum tanıdığım birisinin oğluna toplayacağız valorant cs falan ama diğer üst oyunları da 1080p de rahat oynatabilecek bir şeyler arıyorum.
İkisi de olsa nasıl bir şey çıkar ortaya çünkü tek seferde iyi bir şey toplamak istiyor.1080P 310 Hz mi 2K 180 Hz mi monitör istersiniz?
Hocam toplayacak kişi sıfır istiyor her şeyi maalesef ikinci el olmaz.ekran kartı ikinci el olma şansı var mıdır rahat 7800x3d toplanır o paraya sadece ekran kartını ikinci el alsanız 6800 xt veya 3080 falan baya iş görür
Öyle monitör var ama olmaz çok pahalı olur. Seçim yapın.İkisi de olsa nasıl bir şey çıkar ortaya çünkü tek seferde iyi bir şey toplamak istiyor.
2k olsun hocam.Öyle monitör var ama olmaz çok pahalı olur. Seçim yapın.
hocam bence 2k tercih etmeyin 5060ti lı yada 9060xt li bir sistem olucak muhtemelen gelecekte 2k da sıkıntı yaşatır 5060ti 1080p de kalın bence2k olsun hocam.
Hocam şu konuyu konuşabilirseniz süper bir pc çıkar elinizdeki bütçeyi maksimum değerlendirmiş olursunuzekran kartı ikinci el olma şansı var mıdır rahat 7800x3d toplanır o paraya sadece ekran kartını ikinci el alsanız 6800 xt veya 3080 falan baya iş görür
Hocam konuştum da maalesef o taraflı değil. Biliyorum ne yazık ki 45k ya bir pc özellikle çevre birimleri dahil olunca parça özellikleri çok düşüyor ama dediğim gibi yapabileceğim bir şey yok.Hocam şu konuyu konuşabilirseniz süper bir pc çıkar elinizdeki bütçeyi maksimum değerlendirmiş olursunuz