45K PC TAVSİYE VEREBİLİR MİSNİZ

Aynı bütçeye ben 7600x topladım ama dün indirim ve yakalamıştım. Bir daha gelir mi elbet olabilir ama zamla da karşılaşabilirsin. Yerinde olsam 13400fli veya 13500lü toplardım. 13500 toplanır hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilerek mi yoksa görmedin mi, adamın bütçesi 45 ve pc monitör mouse klavye istiyor.
katılıyorum.

hocam marka takıntın varmı?
Yani çok bilinmedik markaları almak istemem.(Belirtmeyi unutmuşum AMD ekran kartı kesinlikle düşünmüyorum)

Aynı bütçeye ben 7600x topladım ama dün indirim ve yakalamıştım. Bir daha gelir mi elbet olabilir ama zamla da karşılaşabilirsin. Yerinde olsam 13400fli veya 13500lü toplardım. 13500 toplanır hatta

Hocam bilerek mi yoksa görmedin mi, adamın bütçesi 45 ve pc monitör mouse klavye istiyor.
biraz bekleyebilirim. İndirimli çıkarsa paylaşabilir misiniz?

Birde am5 anakartlar ddr5 destekli buda ekstardan 2k ram maliyeti demek oluyor ( öte yandan intel seneye soket değiştirecek diyorlar)

Yani çok bilinmedik markaları almak istemem.(Belirtmeyi unutmuşum AMD ekran kartı kesinlikle düşünmüyorum)

biraz bekleyebilirim. İndirimli çıkarsa paylaşabilir misiniz?
o butçeye çıkmışken almayın zaten.( nvidia yazılımlarından mahrum kalınmamalı heleki DLSS 3.0 dan)

Çok iyi ama 5 saniye de tükendi…

Ekler

• 6A6EC504-17C8-4061-966A-04B674DF1560.jpeg
    6A6EC504-17C8-4061-966A-04B674DF1560.jpeg
    254.1 KB · Hit: 31

Nasil hocam

Nasil hocam
Senin bütçe 38i görür sanırsam kasayı ve depolamayı değiştirerek alabilrisin gayet iyi

Senin bütçe 38i görür sanırsam kasayı ve depolamayı değiştirerek alabilrisin gayet iyi
Tek tek toplayacaksan, 4070Ti çök

Geri