Neler Yeni

45K telefon + laptop önerir misiniz

Orka_01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emir Nazmi
Merhabalar. Telefon ve laptop için 45K bütçem var. Telefon olarak samsung veya apple olur
Telefonda istediğim özelikler;
- Kamerası iyi olsun
- Depolama en az 128 gb
- Ram en az 8 GB
- Samsung veya apple
Aklımda Samsung Galaxy S22 vardı.
Bilgisayarda istediğim özelikler;
- Oyun oynamam.
- Elektrik Eloktronik Mühendisliği okuyacağım gerekli olan programları kaldırsın.
- Asus Tuf ve Rog serileri çok kaba geliyor o yüzden hafif ve ince olsun taşımam için
- Markası Asus olmalı
Muhtemelen telefonu S22 alacağım siz belirttiğim kriterlerde bi laptop önerirseniz sevinirim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Telefon olarak 3 ay önce Samsung a72 aldım 7.600 tl ye. 8 gb ram 127 gb hafıza. Şuana kadar bir sıkıntısı çıkmadı baya memnunum tek sorunu kamerayı açıp kapattığında video sabitlemeden dolayı çıt çıt ses geliyor kameradan. Samsungun sitesine baktım bir sorun değil sabitleme özelliği olan tüm telefonlarında öyleymiş. Pek bir sorun değil açıkçası. Arka kamerası bence benim aldığım fiyata göre mükemmel, fotoğraf çekmeyi bilmiyorum ama yinede fotoğrafları güzel çıkıyor. Ön kamera için aynı şeyi söyleyemeyeceğim samsungun neredeyse tüm telefonlarında ışık acısı iyi değilse Ön kamera rezalet fotoğraf çekiyor. Işık iyiyse arka kamera kadar canlı güzel fotoğraflar çekiyor. Şuanda fiyati 10k civarında sanırsam. A73 modeli var bir tık daha iyi onun fiyatını bilmiyorum ama ben bu fiyatlarda bu telefonlarda memnun kaldım, s serisini düşünebilirsin a serisi böyleyse s serisi daha iyidir bence.

Top Bottom