17-18k civarı kasa maaliyetim oldu 4-5kyı geçmeyecek f/p monitör önerisi olan varsa indirim zamanı çok güzel olur teşekkürler.
Gaming gecesinde bir bir Asus monitör indirime giricek ona da bir bak istersenGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.combunlar da fiyata dahil olabilen nadir monitörlerden seçim yapamıyorum açıkcasıASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q1R ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam gamming gecesi ne zaman oluyor?Gaming gecesinde bir bir Asus monitör indirime giricek ona da bir bak istersen
Cuma günü incehesaptaHocam gamming gecesi ne zaman oluyor?
Karar verdiniz mi ?onu gördüm ama şuan pazar akşama kadar çoğu sitede indirimli ürünler var ve video pazartesi gelicek yani kafam çok karıştı beklemek ne derece mantıklı olur