MsGrkm06
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1

Netac N600S ve Kioxia 480GB SSDyi buldum hangisi alınır veya daha kalitelisi varsa atarsanız sevinirim.
![]()
![]()
Netac N600S ve Kioxia 480GB SSDyi buldum hangisi alınır veya daha kalitelisi varsa atarsanız sevinirim.
Bu sandisk ssdler kronik sorunlu hızında düşme oluyormuşHEM DAHA UCUZ HEM DAHA KALİTELİ![]()
Sandisk Ssd Plus 480gb Sdssda-480g-g26Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sandisk Ssd Plus 480gb Sdssda-480g-g26 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yani ben ve arkadaşım kullanıyoruz memnunuz yine siz bilirsinizBu sandisk ssdler kronik sorunlu hızında düşme oluyormuş
![]()
![]()
sansüre gerek yok hangi site olduğu belli. bu arada gayette iyi çalışıyorBu ssd kronik sorunlu ssdler arasında
Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı olmasin diye sansürledimsansüre gerek yok hangi site olduğu belli. bu arada gayette iyi çalışıyor
kullanmıyorum çok eski bir laptopum vardı onda aynısına benzer vardı sonradan sattım işte para felan lazım olduSıkıntı olmasin diye sansürledim
Çoğu yeni ssd 3d teknolojisini kullanırken bu 2d kullanıyor. Siz kullaniyormusunuz kullaniyorsanız ne kadar kullandınız acaba?