Lizerx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 34
- İsim
- Lizerx
Selamlar Donanım Arşivi Forum Üyeleri!
Yeni rehberime hoşgeldiniz!Bu rehberde sizlere belirli bir bütçede sistem toplayacağım.
Bütçemiz 4800 TL.
Şimdiden belirteyim sistemin çoğu parçaları 2.el neden çünkü 4800 TL'ye 1050 ti bile toplanmıyor sıfır olarak o yüzden ucuz ve kaliteli 2.el bir sistem olabileceğini düşünüyorum.
Ekran Kartı;
İşlemci;
Anakart;
Ram;
Ssd;
Güç Kaynağı;
Kasa;
Toplam 4800 TL tutuyor.2.El olmasına göre bence gayet kaliteli parçalar ilanların yeni olmasına dikkat ettim fiyatına göre alabilirsiniz.
Yeni rehberime hoşgeldiniz!Bu rehberde sizlere belirli bir bütçede sistem toplayacağım.
Bütçemiz 4800 TL.
Şimdiden belirteyim sistemin çoğu parçaları 2.el neden çünkü 4800 TL'ye 1050 ti bile toplanmıyor sıfır olarak o yüzden ucuz ve kaliteli 2.el bir sistem olabileceğini düşünüyorum.
Ekran Kartı;
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
İşlemci;
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Anakart;
Biostar H410mh Ddr4 S+v+gl Hdmı Matx Lga1200p Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Biostar H410mh Ddr4 S+v+gl Hdmı Matx Lga1200p arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ram;
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ssd;
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Güç Kaynağı;
High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Kasa;
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın!
m.n11.com
Toplam 4800 TL tutuyor.2.El olmasına göre bence gayet kaliteli parçalar ilanların yeni olmasına dikkat ettim fiyatına göre alabilirsiniz.