Bu nasıl bir soru ve konu başlığı? Konu başlığınız 480 GB SSD mi yoksa 2 TB HDD mi? Açıklamanız 480 GB SSD ve 2 TB HDD önerisi.Çoğunlukla oyun oynuyorum HDD güncel oyunlarda yavaş kalırmı diye bir korkum var 480 gb ssd ve 2 tb HDD önerir misiniz
Dikkat edersen hdd yavaş kalırmı demişim 2 si arasında kararsız olduğumu belirtmek istemiştimBu nasıl bir soru ve konu başlığı? Konu başlığınız 480 GB SSD mi yoksa 2 TB HDD mi? Açıklamanız 480 GB SSD ve 2 TB HDD önerisi.
Hmm o zaman 240 GB SSD alıp 1 TB HDD almalısın bence.Dikkat edersen HDD yavaş kalırmı demişim 2 si arasında kararsız olduğumu belirtmek istemiştim
512gb bi m2im vae yanında hdd alırsam yavaş kalır diye korkuyorum ssd ile 40 sn fark lar gözüküyor yeni sistem topladım yavas kalmasını istemiyorumHmm o zaman 240 GB SSD alıp 1 TB HDD almalısın bence.
Ayn ama siz olsanız 320 tl ye hdd alıp oyun açılırken 40 sn bekler mısınız yoksa 10 saniyede oyununuzun açılmasını mi istersiniz kararsız kaldimHocam SSD PC açılış hızı ve yükleme süresini etkiler. Oyun performansı için etkisi olmaz. Bence SSD mutlaka alın. Yanına 1 TB HDD almanız yeterlidir.
SSD, disk kaynaklı droplarıda engeller.Ayn ama siz olsanız 320 TL ye HDD alıp oyun açılırken 40 sn bekler mısınız yoksa 10 saniyede oyununuzun açılmasını mi istersiniz kararsız kaldim