Neler Yeni

48X40 Porge Mi Klasse Mi(E-Spor Edition Olarak )

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
Mouse pad almayı düşünüyorum. Porge ve Klasse arasında kaldım. Tasarımsal olarak porge tasarımları daha çok hoşuma gidiyor. İkisinin de e-spor Edition'u var sizce hangisi daha kaliteli CS Valorant için düşünüyorum sizce hangisini alayım bu fiyatlarda onerınız varsa bakarım ama esas merakım bu ikisinin arasındaki fark sizce nedir kumaş kalitesi vs olarak ikisini de kullanan varsa. Linklerini ekliyorum.(Kumaş veya Kayış farkları var mı)

Son düzenleme:

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mert ash
porgein yapısı masaya çok yapışmıyor haberin olsun kayıyor klasseyi öneririm

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
porgein yapısı masaya çok yapışmıyor haberin olsun kayıyor klasseyi öneririm
sizin masayla veya ürünün kusurundan olma ihtimali var mı yoksa gerçekten o yönü zayıf mı?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mert ash
sizin masayla veya ürünün kusurundan olma ihtimali var mı yoksa gerçekten o yönü zayıf mı?
tutunma olarak zayıf
Mesaj otomatik birleştirildi:

mousepad babaproxl oldum güven bana ve dersen ki bütçemi biraz daha aşarım lamzu energon al bak keyfine kederine

stok bitmiş yav

blade y de alabilirsin o kadar çok iyidir

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
tutunma olarak zayıf

mousepad babaproxl oldum güven bana ve dersen ki bütçemi biraz daha aşarım lamzu energon al bak keyfine kederine

stok bitmiş yav

blade y de alabilirsin o kadar çok iyidir
Ben genelde keskin ve hızlı donmeyı sevıyorum oyun tarzımda buna yonelık sence bu soyledıgım tarz hybrit speede yakın mı tercih etmeliyim yoksa full speed mi

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem
Şu mouse pad farklarını nasıl anlıyorsunuz en az 10 tane filan kullandım dandik olanlar dışında hiç bi fark yaratmıyor hissettirmiyor hepsi aynı gibi mouse rahat kayıyor klasse-porge-çin'den aldıklarım hep aynı gibi geliyor şuan da klasse kullanıyorum hep 90x40 bi fark hissedemiyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ben genelde keskin ve hızlı donmeyı sevıyorum oyun tarzımda buna yonelık sence bu soyledıgım tarz hybrit speede yakın mı tercih etmeliyim yoksa full speed mi
Hocam bende keskin ve hızlı dönüyorum oyunlarda o yüzden mpc480 elitecordura aldım 1 2 aydırda kullanıyorum gayet memnunum mousepadden kumaş kalitesi olsun kaydırmazlığı olsun çok güzel bir mousepad hatta ucuza almak isterseniz böyle baskı hatalısı var 650tl
https://www.klassegear.com/products...gaming-mousepad-outlet?variant=41643420745818 ben mousepad güzelmidir diye emin olamadığım için 990tlye amazondan aldım güzel olduğunu bilseydim bu outleti alırdım.

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
Şu mouse pad farklarını nasıl anlıyorsunuz en az 10 tane filan kullandım dandik olanlar dışında hiç bi fark yaratmıyor hissettirmiyor hepsi aynı gibi mouse rahat kayıyor klasse-porge-çin'den aldıklarım hep aynı gibi geliyor şuan da klasse kullanıyorum hep 90x40 bi fark hissedemiyorum
zaten klasse porge benzer dediler ama bu e spor serilerinde yani 48x40 olanlarda nası bi fark var onu bilmiyorum.Bazıları 90x40 ların kalitesinin 48x40 e spor serisindeki kadar iyi olmadığını soyluyolar sen hiç ikisinide kullandın mı hem 48x40 klasse veya porge hem de 90x40 fark var mı sence de?

Hocam bende keskin ve hızlı dönüyorum oyunlarda o yüzden mpc480 elitecordura aldım 1 2 aydırda kullanıyorum gayet memnunum mousepadden kumaş kalitesi olsun kaydırmazlığı olsun çok güzel bir mousepad hatta ucuza almak isterseniz böyle baskı hatalısı var 650tl
https://www.klassegear.com/products...gaming-mousepad-outlet?variant=41643420745818 ben mousepad güzelmidir diye emin olamadığım için 990tlye amazondan aldım güzel olduğunu bilseydim bu outleti alırdım.
o mousepad için çok kaygan diyolar csde falan tutamazsın dıyolar sen ne diyosun bu kadar kaygan olması da sorun değil mi?

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem
zaten klasse porge benzer dediler ama bu e spor serilerinde yani 48x40 olanlarda nası bi fark var onu bilmiyorum.Bazıları 90x40 ların kalitesinin 48x40 e spor serisindeki kadar iyi olmadığını soyluyolar sen hiç ikisinide kullandın mı hem 48x40 klasse veya porge hem de 90x40 fark var mı sence de?

o mousepad için çok kaygan diyolar csde falan tutamazsın dıyolar sen ne diyosun bu kadar kaygan olması da sorun değil mi?
ben hep 60x40 kullandım dediğin ölçülerde fark var mı bende merak ettim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Hocam açıkcası aşırı kaygan dedikleri senin önceki kullandığın mousepadede bağlı bende eskiden aliexpressin 80x30 mousepadi vardı sonra baktım baya bi rengi atmaya başladı klasse pro aldım %70 speed %30 control bana aliexpress mousepadimden yavaş geldi o yüzden direk iade gönderdim sonra bu mpc480i aldım anca bu kesti beni yani sizin önceden ne kullandığınıza göre değişir. Bende cs oyuncusuyum çok rahat hs ve çok rahat kafaya nişan alabiliyorum bu mousepadle ama tabikide alışkın değilseniz kontrol etmesi biraz zor olabilir ama ben aşırı memnunum açıkcası

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
Hocam açıkcası aşırı kaygan dedikleri senin önceki kullandığın mousepadede bağlı bende eskiden aliexpressin 80x30 mousepadi vardı sonra baktım baya bi rengi atmaya başladı klasse pro aldım %70 speed %30 control bana aliexpress mousepadimden yavaş geldi o yüzden direk iade gönderdim sonra bu mpc480i aldım anca bu kesti beni yani sizin önceden ne kullandığınıza göre değişir. Bende cs oyuncusuyum çok rahat hs ve çok rahat kafaya nişan alabiliyorum bu mousepadle ama tabikide alışkın değilseniz kontrol etmesi biraz zor olabilir ama ben aşırı memnunum açıkcası
Evet dediğiniz doğru.Bende şuan glorious var ama hantal baya 4 5 senelık.Neye geçersem geçeyim daha kaygan geleceği kesin.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Evet dediğiniz doğru.Bende şuan glorious var ama hantal baya 4 5 senelık.Neye geçersem geçeyim daha kaygan geleceği kesin.
Dediğim gibi hocam neye alıştıysanız öyle devam edersiniz ama arkadaşların dediği gibi baya güzel kayıyor :D

Cristo20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
40x30 aldım 150 liraya trendyoldan daha önce kaliteli mouse pad kullandığımda oldu anlam veremiyorum en ufak bir şey değiştirdiğini zannetmiyorum eskiyip ezilmediği sürece bu paraları verince ne değiştiriyor bu mousepadler söyleyebilecek var mı bir bana mı saçma geliyor. Cam kullandım internet kafe mousepadi kullandım en ufak fark göremedim.

Top Bottom