hocam 250 nasıl ediyor 200 liraya 150kg ağırlık seti görmüştümkalitesine göre değişir ama güzel kaliteliyse 250 TL civarı.
Sadece bunlarmı var ?
hocam sıfır fiyatının 1000+ civarı gerçekten 250 mi eder?kalitesine göre değişir ama güzel kaliteliyse 250 TL civarı.
Sadece bunlarmı var ?
bu durumda yaşadığın yere göre bir fiyat belirle, 3 gün yazan olmazsa değiştirhocam sıfır fiyatının 1000+ civarı gerçekten 250 mi eder?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaşadığım yerde 50kg'lar 800 ve 1000'den koyulmuş, çanta dahil. bende çanta yok ama
hocam 1 dumble nasıl o kadar pahalı olabilir anlamıyorum hayır demirin kilosu da pahalı değil pahalı olsahocam sıfır fiyatının 1000+ civarı gerçekten 250 mi eder?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaşadığım yerde 50kg'lar 800 ve 1000'den koyulmuş, çanta dahil. bende çanta yok ama
hocam sıfırı da çok pahalı gibi ama acaba ben mi satıcı gözüyle baktığımdan böyle diyorum. internete tek tek kg'leri yazdık 1/4 fiyatını hesaplayınca 525 çıktı.hocam 1 dumble nasıl o kadar pahalı olabilir anlamıyorum hayır demirin kilosu da pahalı değil pahalı olsa
Bir ara alacaktım ankara içi 2.el fiyatları bu şekildeydi hocam şuanki piyasayı bilmiyorum.daha fazla etmez mi hocam?