Neler Yeni

Sadece Dumbell ile ne yapılır?

BeKo'O

80+ Silver
nereye kadar kas yapabilir kanka bana bi söyler misin? evde egefitness vücudu bile yapamaz ne yapacak ağırlık olmadan bişey olmadan? Calisthenics yaparsa full evet parçalı olur 2-3 yıl içinde, evde şınav mekik veya absürd hareketlerle kas yapan bir insan hayatımda görmedim etmedim kimse kendini kandırmasın, vücudunu toparlarsın ona lafım yok ama yok evdeki egzersizlerle bak bicepslerim 42 cm oldu bacaklarım kalınlaştı şişti öyle bir şey yok. Bu işi devamlı yapacaksa ağırlıklarla yapması lazım ya da dediğim gibi kalistenik idmanları yapacak. Yani evde kas kütlesi kazanırdan kastın ne bi burda ne kadarlık bir kas kütlesinden bahsediyoruz açıklar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençler de duyunca böyle aa evde de oluyormuş falan sonra yapmaya başlayıp değişim hissedemiyince hevesleri kaçıyor. Benim fikrim bu isteyen katılmaz, evde kaslarını toparlarsın vücudunu kendini getiririrsin ama yok öyle kollar mollar şişti her yerim büyüdü 5 sene uğraşırsın evde öyle vaktini harcarsın
Şöyle bir şey var ki evde yapmaya başlarsa ilk senesinde, spor salonuna başladığında ne kadar kolay adapte olduğunu ve hızlıca kütle kazandığını fark edecek ama uzun vadede youtube evde kas yapma videoları izleyerek hiç bir yere varamaz. Arkadaş deseydi hocam durumum yok salona gidecek bir set satın almak istiyorum evde ağırlıklarla kütle koymak istiyorum hemen gider 10 tane link atarım ne alabilir diye.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Arkadaşlar evde sadece 3 tane dumbell var

1 tane 3 kg
2 tane 2,5 + 2,5'de 5 kiloluk var ama bir çubuğun kilitleme mandalı yok o yüzden kullanamıyorum 1'ini yani 1 tane 5 veya 1 tane 10 olarak kullanabiliyorum

Bunlar ile ne yapabilirim?

Kilo: 68
Boy: 1.72,5
dambılı boş ver tüm vücudu çalıştıran hareketlerden yapsan daha çok faydası olur.

BeKo'O

80+ Silver
Hocam ben böyle tuna tavus gibi fln yada şişmek fln istemiyorum toplamak fln yani göstermeden kaslı olmak istiyorum hafiften kendimi ssvunabilecek kadsr guc fln iste
Kalistenik idmanlarına bakabilirsin dostum, spor parklarında ve evdeki basit aletlerle çok güzel parçalı ve estetik bir vücut yaparsın 2 sene içerisinde, iyi kütleler koymak istiyorsan ağırlık seti bakabilirsin. Ya da clean bulk kalsitenik yapacaksın, kilon arttıkça vücut ağırlığın ile yaptığın idmanlar kaslarına daha çok stress bindirecek bu şekilde de çok güzel kas kütleleri koyabilirsin mesela salona falan gitmeden ama sadece evde olacak iş değil ben onu anlatmaya çalışıyorum bir kişi gösteremezsin bana

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Şöyle bir şey var ki evde yapmaya başlarsa ilk senesinde, spor salonuna başladığında ne kadar kolay adapte olduğunu ve hızlıca kütle kazandığını fark edecek ama uzun vadede youtube evde kas yapma videoları izleyerek hiç bir yere varamaz. Arkadaş deseydi hocam durumum yok salona gidecek bir set satın almak istiyorum evde ağırlıklarla kütle koymak istiyorum hemen gider 10 tane link atarım ne alabilir diye.
Kanka harbi üstüne bastın durumum yok salona gitmeye arkadaş çöpe atacakmış ben istedim bana verdi zaten biri de kırık dumbellardan. Sen benim vücudu toplama adına ne önerirsin set almam gerekiyorsa ucuzunda almaya çalışırım

Hasan344

80+ Gold

BeKo'O

80+ Silver
Kanka harbi üstüne bastın durumum yok salona gitmeye arkadaş çöpe atacakmış ben istedim bana verdi zaten biri de kırık dumbellardan. Sen benim vücudu toplama adına ne önerirsin set almam gerekiyorsa ucuzunda almaya çalışırım
İki dumbell varsa köşeli, çok güzel göğüs gelişimi için farklı varyasyonlarda şınavlar var internetten dambıl ile şınav türleri diye aratabilirsin, one leg bulgarian squat bacak gelişimi için iyidir aynı şekilde normal squatta, core bölgeniz için mekik varyasyonları ve vakum egzersizleri yapabilirsiniz. Bol bol setli şekilde esneme egzersizleri yapın çok faydalıdır kas gelişimi için, barfiks bari alabilirsineniz evinize güzellerinden kanat,sırt ve çok güzel biceps gelişimi gösterebilirsiniz, yine vücut ağırlığınız ile yapabileceğiniz çok güzel triceps ve başka bölge egzersizleri var, omuz için dik-amuda şınav varyasyonları var. Yatak-koltuk gibi nesneler çok yardımcı olacaktır. Birde ikişer tane 7,5 veya 10 kiloluk dambıl alabilirseniz daha da verimli bölge idmanları yapabilirsiniz. Kısaca vücut ağırlığınızı kullanarak kaslarınızı strese sokacaksınız.

-CrawL

80+ Gold
nereye kadar kas yapabilir kanka bana bi söyler misin? evde egefitness vücudu bile yapamaz ne yapacak ağırlık olmadan bişey olmadan? Calisthenics yaparsa full evet parçalı olur 2-3 yıl içinde, evde şınav mekik veya absürd hareketlerle kas yapan bir insan hayatımda görmedim etmedim kimse kendini kandırmasın, vücudunu toparlarsın ona lafım yok ama yok evdeki egzersizlerle bak bicepslerim 42 cm oldu bacaklarım kalınlaştı şişti öyle bir şey yok. Bu işi devamlı yapacaksa ağırlıklarla yapması lazım ya da dediğim gibi kalistenik idmanları yapacak. Yani evde kas kütlesi kazanırdan kastın ne bi burda ne kadarlık bir kas kütlesinden bahsediyoruz açıklar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençler de duyunca böyle aa evde de oluyormuş falan sonra yapmaya başlayıp değişim hissedemiyince hevesleri kaçıyor. Benim fikrim bu isteyen katılmaz, evde kaslarını toparlarsın vücudunu kendini getiririrsin ama yok öyle kollar mollar şişti her yerim büyüdü 5 sene uğraşırsın evde öyle vaktini harcarsın
42cm biceps Ege fitness vücudu nereden çıktı yağ oranı yüksek olmayan 42cm kol veya Ege fitness vücudu En az +5 Sene sağlam idman sağlam beslenme gerektirir zaten ama dumbelllar ile vücut ağırlığı ile iyi beslenmeyle güzel vücut yapılır. Benim güzel vücuttan kastım 42cm kol Ege fitness vücudu değil yanlış anlaşılmasın 😁

Top Bottom