BeKo'O
80+ Silver
Şöyle bir şey var ki evde yapmaya başlarsa ilk senesinde, spor salonuna başladığında ne kadar kolay adapte olduğunu ve hızlıca kütle kazandığını fark edecek ama uzun vadede youtube evde kas yapma videoları izleyerek hiç bir yere varamaz. Arkadaş deseydi hocam durumum yok salona gidecek bir set satın almak istiyorum evde ağırlıklarla kütle koymak istiyorum hemen gider 10 tane link atarım ne alabilir diye.nereye kadar kas yapabilir kanka bana bi söyler misin? evde egefitness vücudu bile yapamaz ne yapacak ağırlık olmadan bişey olmadan? Calisthenics yaparsa full evet parçalı olur 2-3 yıl içinde, evde şınav mekik veya absürd hareketlerle kas yapan bir insan hayatımda görmedim etmedim kimse kendini kandırmasın, vücudunu toparlarsın ona lafım yok ama yok evdeki egzersizlerle bak bicepslerim 42 cm oldu bacaklarım kalınlaştı şişti öyle bir şey yok. Bu işi devamlı yapacaksa ağırlıklarla yapması lazım ya da dediğim gibi kalistenik idmanları yapacak. Yani evde kas kütlesi kazanırdan kastın ne bi burda ne kadarlık bir kas kütlesinden bahsediyoruz açıklar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gençler de duyunca böyle aa evde de oluyormuş falan sonra yapmaya başlayıp değişim hissedemiyince hevesleri kaçıyor. Benim fikrim bu isteyen katılmaz, evde kaslarını toparlarsın vücudunu kendini getiririrsin ama yok öyle kollar mollar şişti her yerim büyüdü 5 sene uğraşırsın evde öyle vaktini harcarsın