Genel marka olarak genel kıyaslama yapılmaz. İki markada dev marka bazı modelleri iyi bazıları kötü olabiliyor yani üretim tipine bütçeye ve beklentiye göre yorum yapılmalı.Merhabalar iki laptop arasında kaldım, biri asus biri msi, msi ın özellikleri daha iyi duruyor fakat asus uzun zamandır kullanıp bildiğim marka msi laptoplar çok ısınıyor kalitesiz diye duymuştum ama yine de size soracağım fikirlerinizi lütfen yazın yarın alacağım benim için önemli
Asus R.O.G. /G531GT/
İşlemci : i5 9300H
Ekran Kartı : GTX 1650
Ram : 16GB
Hafıza : 1TB HDD - 256 SSD
15.6" 60Hz Ekran
MSI /GF75 Thin/
İşlemci : i7 9750H
17.3" 120Hz Ekran
kısaca özellik olarak msi daha iyi fakat g531gt ile gf75thin in diğer farkları bilmiyorum.
ikincielÖzellikleri neden düşük 2. El mi
Güncel ürünlerde 10. Nesil işlemci bile zor bulnuyor hepsi 11. Nesil
saol msi a bakacağımGenel marka olarak genel kıyaslama yapılmaz. İki markada dev marka bazı modelleri iyi bazıları kötü olabiliyor yani üretim tipine bütçeye ve beklentiye göre yorum yapılmalı.
Burada verilen sayısal verilere bakarak msı daha iyi duruyor tamamen sana kalmış
MSI olanı aldım aylardır kullanıyorum çok memnunum fan konusunda da asustan daha iyiye benziyor. ayrıca 144hz miş satan arkadaş 120hz diye satmıştı.Merhabalar iki laptop arasında kaldım, biri asus biri msi, msi ın özellikleri daha iyi duruyor fakat asus uzun zamandır kullanıp bildiğim marka msi laptoplar çok ısınıyor kalitesiz diye duymuştum ama yine de size soracağım fikirlerinizi lütfen yazın yarın alacağım benim için önemli
Asus R.O.G. /G531GT/
İşlemci : i5 9300H
15.6" 60Hz Ekran
MSI /GF75 Thin/
İşlemci : i7 9750H
17.3" 120Hz Ekran
kısaca özellik olarak msi daha iyi fakat g531gt ile gf75thin in diğer farkları bilmiyorum.