Neler Yeni

4950 TL'ye Laptop Önerisi - Acer Extensa

Dt Turan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Turan Servi
Bu fiyata Lenovo IdeaPad 3 almıştım i3 1115G4 yalnız 4gb ram ve full HD TN panel. Aradaki işlemci farkına kesinlikle değmez ihtiyaç günlük kullanımsa alıp geçilecek bir ürün, laptopta aldığın zevki kesinlikle etkiliyor panel
Bu Laptop'u yalnızca genel kullanıcıların almasını öneririm. Genel kullanıcıların ve öğrencilerin işini fazlasıyla karşılayacaktır.

Cihaz şahsen fiyatını hak ediyor. Bu paylaşımı indirim olarak algılamayın. 5000 TL'ye Laptop arayan arkadaşlar vardı, onlar için açtım konuyu.
Özelliklere Epey'den bakabilirsiniz. En beğendiğim yanı IPS panel bulundurması. Muadillerinde genelde HD çözünürlüklü TN panel bulunuyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu fiyata Lenovo IdeaPad 3 almıştım i3 1115G4 yalnız 4gb ram ve full HD TN panel. Aradaki işlemci farkına kesinlikle değmez ihtiyaç günlük kullanımsa alıp geçilecek bir ürün, laptopta aldığın zevki kesinlikle etkiliyor panel
IPS panel olduğu için bile alınır bu Laptop.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Vatanın indirimi ile birlikte cok güzel fiyatmış. Da kaçtı tabi. Bu pahalılıkta ips panelli alet için güzel fiyat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Bu Laptop'u yalnızca genel kullanıcıların almasını öneririm. Genel kullanıcıların ve öğrencilerin işini fazlasıyla karşılayacaktır.

Cihaz şahsen fiyatını hak ediyor. Bu paylaşımı indirim olarak algılamayın. 5000 TL'ye Laptop arayan arkadaşlar vardı, onlar için açtım konuyu.
Özelliklere Epey'den bakabilirsiniz. En beğendiğim yanı IPS panel bulundurması. Muadillerinde genelde HD çözünürlüklü TN panel bulunuyor.

Hocam bu notebookun rami lehimli 8gb mi? Yoksa 4 lehimli 4 sodimm mi ve sitesinde 8GB SDRAM yazıyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
komşu için bakıyordum bayadır kız eba okul ve roblox oynayacakmış bu fiyat aralığında daha iyi laptop yoktur dimi vatandan alacaklar 4500tl
laptoplara hakim değilim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
komşu için bakıyordum bayadır kız eba okul ve roblox oynayacakmış bu fiyat aralığında daha iyi laptop yoktur dimi vatandan alacaklar 4500tl
laptoplara hakim değilim
Aynı Laptop modeli mi?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
Hiç kaçırmasın dostum. Sepette %10 indirimliymiş zaten. Dediğin işleri fazlasıyla karşılar.
masaüstü olarak r5 5600g sistem toplamıştım 6k geçmişti işlemci çok iyiydi ama laptop atınca onu daha uygun gördüler 4500tl olmasından benim de param olsa o kadar bende bi düşünürüm almak için

Top Bottom