Neler Yeni

4950 TL'ye Laptop Önerisi - Acer Extensa

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Batuhan Sayılgan
Trendyolda donanım bölümüne bakinca 4gb yazmışlar ama 8gb baslik. Hangisine inanacagiz acaba? Sorun olur mu ki 4gb gelmesin :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Kyuzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Nurullah Özdemir
Ryzen 3. Nesil Mobil işlemciler biraz sıkıntılı. Şahsen 3550H kullandım ve çok sıkıntılar çektim. Ryzen mobilde 4. Nesilden itibaren alınması gerektiğini düşünüyorum.
Bu neden yanlış bilgilendirme birisi bana açıklayabilir mi? Kişisel deneyimimi yazmışım yanlış bilgilendirme diye uyarı cezası atmışlar.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Bu neden yanlış bilgilendirme birisi bana açıklayabilir mi? Kişisel deneyimimi yazmışım yanlış bilgilendirme diye uyarı cezası atmışlar.
bende 3550h kullanıyorum sende ne gibi sorunlar vardı bu arada yanlış atma sebebi u serilerinde sıkıntı yoktu h serilerinde ısınma sorunu vardı o kadar

Kyuzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Nurullah Özdemir
bende 3550h kullanıyorum sende ne gibi sorunlar vardı bu arada yanlış atma sebebi u serilerinde sıkıntı yoktu h serilerinde ısınma sorunu vardı o kadar
2020'nin ilk çeyreğinde kullandım sürekli yazılımsal sorunlarla karşılaşıyordum masaüstünde durduk yere donma, sağ tıklayınca donma gibi ve hayvan gibi ısınma tabi :) Daha sonra 4800H aldım mis gibi hiç sorun yaşamadan kullandım.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
2020'nin ilk çeyreğinde kullandım sürekli yazılımsal sorunlarla karşılaşıyordum masaüstünde durduk yere donma, sağ tıklayınca donma gibi ve hayvan gibi ısınma tabi :) Daha sonra 4800H aldım mis gibi hiç sorun yaşamadan kullandım.
Kanka bende 1 senedir kullanıyorum hiç öyle sorunlar yok ısınma bende vardı termal macun yeniledim çok daha serin çalışıyor tek sorunu güçsüz olması muadillerine göre ama senin dediğin bu tiklama sorunlari falan çok gördüm ben sanırım driverler ile çözmüsler onu ben 2021 ortasinda aldim bir de bazi hp lerde anaksrt arizasi yuzunden öyle oluyormuş

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hangi modeli kullanmıştınız?

Kyuzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Nurullah Özdemir
Kanka bende 1 senedir kullanıyorum hiç öyle sorunlar yok ısınma bende vardı termal macun yeniledim çok daha serin çalışıyor tek sorunu güçsüz olması muadillerine göre ama senin dediğin bu tiklama sorunlari falan çok gördüm ben sanırım driverler ile çözmüsler onu ben 2021 ortasinda aldim bir de bazi hp lerde anaksrt arizasi yuzunden öyle oluyormuş
Aynen çözmüş olabililer hocam, sevindim sizin adınıza :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi modeli kullanmıştınız?

Bu ürün hocam.

Burada ben deneyimimi paylaşıyorum neyin yanlış bilgilendirmesi bu?
Ayrıca kesinlik içeren bir şey de yazmıyorum "Ryzen mobilde 4. Nesilden itibaren alınması gerektiğini düşünüyorum."
@Mehmet Yılmaz
Ryzen 3. Nesil Mobil işlemciler biraz sıkıntılı. Şahsen 3550H kullandım ve çok sıkıntılar çektim. Ryzen mobilde 4. Nesilden itibaren alınması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Bu ürün hocam.

Ayrıca kesinlik içeren bir şey de yazmıyorum "Ryzen mobilde 4. Nesilden itibaren alınması gerektiğini düşünüyorum."
@Mehmet Yılmaz
Bu modelde bildiğim kadarıyla birtakım sorunlar oluşmuştu. Üstte arkadaş da belirtmiş zaten.

Yaşadığınız sorun işlemciden dolayı değil yani. Bu yüzden uyarı aldınız.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan

Bu ürün hocam.

@Mehmet Yılmaz
Bende aynı modelin 1650 lisi var tabi bir sürü upgrade yaptım şu an sorun yok ben zaten 2021 ağustos ta 4400 TL'ye çok iyi fiyata almıştım.

Top Bottom