❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Fiyatı arttı malesef. Kutunun heryeri yırtık olunca risk almadım. Teslim almadım. Satıcı sağlam paket yaptırsaymış veya Trendyol express gibi kurye firmalarla gönderseymiş paketler böyle olmazdı. Fiyatı düşerse tekrar alcam.
Aldıklarımdan birine el koydular ev ahalisi. Şimdi 1 tane daha almam lazım ama 1000 TL zamlanınca alasım yok. Tekrar 5000 TL düşerse hemen alacağım. Çok beğendim koltuğu... Kutuların bu durumu tahminen şimdiki DHL yüzünden değil daha önce Sürat kargo ile çalıştıkları zamandan.. Bu şekilde iade edilmiş ürünleri elden çıkarıyorlar bence. YouTube da ki daha önceki inceleme videolarından birinde kendi kutusunun içine koydukları artı bir koli ile göndermişler.

Ekler

• 1000034309.webp
    1000034309.webp
    69.2 KB · Hit: 131
Aldıklarımdan birine el koydular ev ahalisi. Şimdi 1 tane daha almam lazım ama 1000 TL zamlanınca alasım yok. Tekrar 5000 TL düşerse hemen alacağım. Çok beğendim koltuğu... Kutuların bu durumu tahminen şimdiki DHL yüzünden değil daha önce Sürat kargo ile çalıştıkları zamandan.. Bu şekilde iade edilmiş ürünleri elden çıkarıyorlar bence. YouTube da ki daha önceki inceleme videolarından birinde kendi kutusunun içine koydukları artı bir koli ile göndermişler.
5000 düşerse etiketler misiniz? Fark edersem size haber veririm. Siz teslim alırken kontrol ettiniz mi? Ben pek ısrarcı olmadım tekrar alırım diye. Ama fiyat arttı. Hasar tespit tutanağı tutulmamış paketleri geri almayabilirler. Kurallar öyle. Buyüzden büyük risk.

Video çektim zaten açarken. Yoksa büyük sıkıntı.

5000 düşerse etiketler misiniz? Fark edersem size haber veririm. Siz teslim alırken kontrol ettiniz mi? Ben pek ısrarcı olmadım tekrar alırım diye. Ama fiyat arttı. Hasar tespit tutanağı tutulmamış paketleri geri almayabilirler. Kurallar öyle. Buyüzden büyük risk.
Tamam takipteyim ürünü zaten. Trendyol olmadı belki diğer sitelerde de kampanya yapabilirler bakıyorum... Teslim alırken ben dışardaydım evde abla ve anne vardı.. Ama abladan foto çekip göndermesini istedim yırtık ve yıpranmış kutu ama hasarlı gözükmüyordu. Açarken videosunu çektim yinede. En azından eksik ya da kırık parça çıkarsa elimde delil olsun diye.. Allahtan iki üründe de sıkıntı yok sağlam ve eksiksiz. Kurulum da çok kolay hem videosu var hemde içinden kurulum şeması olan büyük karton çıkıyor. Sadece vidaların gireceği delikleri tutturmakta biraz uğraştırıyor..

Koltuk sıkıntısız geldi ve oldukça konforlu malzeme kalitesi oldukça iyi 5000 liraya cidden bedava.

Ürün gayet güzel geldi kutusu bile
sıkıntısız kuruldu konu sahibine teşekkürler bedavaya aldık resmen

Merhaba arkadaşlar, benimde aldığım koltuk geldi bugün. Kargoda sorun yoktu. Sorunsuz kurulum yaptım. Ürün kalitesi çok iyi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Gelen iki ürünün kutularıda yıpranmış ufak tefek yırtıkları var, sıfır görünümlü kutu değil ama içindeki malzemelerde hiçbir sıkıntı yok. Hepsi tam ve sağlam... Koltuk çok kaliteli, malzeme kalitesi cidden 15-20 bin'lik koltuk kalitesinde. Daha pahalı koltukların kalitesini bilmediğim için kıyaslayamıyorum. Ama Koçtaş 'da denediğim Xdrive 15'li plus, Anka, Kasırga, Atak ve Hawk'ın modelleri bunun yanında hikaye... Almayan kesin alsın bir daha bu kalitede bu fiyata koltuk bulamazsınız..

Dostlar bu koltukta sallanma mekanizması kilitliyken öne arkaya hareket edince alt kısımda hafif sallantı var mı boşluk gibi yoksa sıfır sallantı mı?

Dostlar bu koltukta sallanma mekanizması kilitliyken öne arkaya hareket edince alt kısımda hafif sallantı var mı boşluk gibi yoksa sıfır sallantı mı?
Hafif geri giderken cok az gidiyor onu mu diyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anlıyorsanız var mı kılıf öneriniz? Deri cidden korkutucu bir şey fena terletir.
Link1 Link2 bunlar gibi çok kılıf var temuda alın geçin işte dikemiyorsanız.

Hafif geri giderken cok az gidiyor onu mu diyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link1 Link2 bunlar gibi çok kılıf var temuda alın geçin işte dikemiyorsanız.
Tr de bakıp bulamamıştım. Ne varsa çinde var gerçekten sağ ol hocam çok rahatsız ederse al bunlardan kullan gerçekten çok sorun etmeye gerek yokmuş.

Evet, mekanizma kilitli bile olsa alt göbekte ufak bi boşluktan dolayı hafif sallantı var mı onu soruyorum
Hocam göbek möbek anlamadım frog mekanizma çok ufak geri bırakıyor yaslanınca. Eğer onu diyorsan evet var. Altta döndürmeli ayar var onu sıkmayı dene.

Benim ürünüm de az önce geldi ve kurulumunu tamamladım. İade ürün olmadığı belli, kutudan tüm her şeyi ile eksiksiz ve kusursuz bir şekilde çıktı. Malzeme kalitesi de gayet güzel, bir önceki koltuğum dxracer'idi ondan bile konforlu görünüyor.
Hocam masa vasagle marka mı? Sağdaki masa koltuğa dar gelmiyor mu?

Hocam masa vasagle marka mı? Sağdaki masa koltuğa dar gelmiyor mu?
Forumda nedense bildirimler gelmiyor, mesajınızı yeni fark ettim. Evet masa vasagle, bir önceki masam da koltuğum gibi dxracer'di fakat eşyalarım fazla olduğu için L masa tercih etmem gerekti. Kolçakları açılayabildiğimiz için dar gelmiyor.

Tamam takipteyim ürünü zaten. Trendyol olmadı belki diğer sitelerde de kampanya yapabilirler bakıyorum... Teslim alırken ben dışardaydım evde abla ve anne vardı.. Ama abladan foto çekip göndermesini istedim yırtık ve yıpranmış kutu ama hasarlı gözükmüyordu. Açarken videosunu çektim yinede. En azından eksik ya da kırık parça çıkarsa elimde delil olsun diye.. Allahtan iki üründe de sıkıntı yok sağlam ve eksiksiz. Kurulum da çok kolay hem videosu var hemde içinden kurulum şeması olan büyük karton çıkıyor. Sadece vidaların gireceği delikleri tutturmakta biraz uğraştırıyor..
Adama 5000 yapar mısın diye güzel bir mesaj attım. 7000 yaptı. 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri