❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Hayırlı olsun baya heycan yapmıştın sıkıntısız gelmiş. Koltuk güzel ama hepimiz korktuk sıkıntı çıkar mı diye.
Heyecan değil sıkıntı yaşamaktan korktum
Bir güzellik markasından 5k alışveriş yaptım
1.5 ay paramı geri alamadım iade ettiğimde tekrar kargoya veriyorlardı

Merhaba arkadaşlar, benimde aldığım koltuk geldi bugün. Kargoda sorun yoktu. Sorunsuz kurulum yaptım. Ürün kalitesi çok iyi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Gelen iki ürünün kutularıda yıpranmış ufak tefek yırtıkları var, sıfır görünümlü kutu değil ama içindeki malzemelerde hiçbir sıkıntı yok. Hepsi tam ve sağlam... Koltuk çok kaliteli, malzeme kalitesi cidden 15-20 bin'lik koltuk kalitesinde. Daha pahalı koltukların kalitesini bilmediğim için kıyaslayamıyorum. Ama Koçtaş 'da denediğim Xdrive 15'li plus, Anka, Kasırga, Atak ve Hawk'ın modelleri bunun yanında hikaye... Almayan kesin alsın bir daha bu kalitede bu fiyata koltuk bulamazsınız..

Gelen iki ürünün kutularıda yıpranmış ufak tefek yırtıkları var, sıfır görünümlü kutu değil ama içindeki malzemelerde hiçbir sıkıntı yok. Hepsi tam ve sağlam... Koltuk çok kaliteli, malzeme kalitesi cidden 15-20 bin'lik koltuk kalitesinde. Daha pahalı koltukların kalitesini bilmediğim için kıyaslayamıyorum. Ama Koçtaş 'da denediğim Xdrive 15'li plus, Anka, Kasırga, Atak ve Hawk'ın modelleri bunun yanında hikaye... Almayan kesin alsın bir daha bu kalitede bu fiyata koltuk bulamazsınız..
Fiyatı arttı malesef. Kutunun heryeri yırtık olunca risk almadım. Teslim almadım. Satıcı sağlam paket yaptırsaymış veya Trendyol express gibi kurye firmalarla gönderseymiş paketler böyle olmazdı. Fiyatı düşerse tekrar alcam.

Son düzenleme:
Fiyatı arttı malesef. Kutunun heryeri yırtık olunca risk almadım. Teslim almadım. Satıcı akıllı olup sağlam paket yaptırsaymış veya Trendyol express gibi kurye firmalarla gönderseymiş paketler böyle olmazdı. Fiyatı düşerse tekrar alcam.
Katılıyorum. Kutuyu çok fazla hirpalamislar. Benimki de paramparcaydi.

aga sırt kısmını yatırırken sağ tarafından gıcırtı geliyor neden

aga sırt kısmını yatırırken sağ tarafından gıcırtı geliyor neden
deri sürtünmesinden mi geliyor yoksa mekanizmadan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde ürün geldi sadece plastik kapak kısmında biraz kırık var o da muhtemelen kargoda yaşandı. Ama belli
olmuyor bile. Ürün kaliteli 5k ya göre de baya iyi.

deri sürtünmesinden mi geliyor yoksa mekanizmadan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde ürün geldi sadece plastik kapak kısmında biraz kırık var o da muhtemelen kargoda yaşandı. Ama belli
olmuyor bile. Ürün kaliteli 5k ya göre de baya iyi.
deri sürtünmesinden geliyor hocam çünkü sırt kısmını çıkartıp mekanizmayı oynattım ses gelmedi

Geri