kayarankin
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Koltuk sıkıntısız geldi ve oldukça konforlu malzeme kalitesi oldukça iyi 5000 liraya cidden bedava.
Hayırlı olsun baya heycan yapmıştın sıkıntısız gelmiş. Koltuk güzel ama hepimiz korktuk sıkıntı çıkar mı diye.Ürün gayet güzel geldi kutusu bile
sıkıntısız kuruldu konu sahibine teşekkürler bedavaya aldık resmen
Heyecan değil sıkıntı yaşamaktan korktumHayırlı olsun baya heycan yapmıştın sıkıntısız gelmiş. Koltuk güzel ama hepimiz korktuk sıkıntı çıkar mı diye.
Fiyatı arttı malesef. Kutunun heryeri yırtık olunca risk almadım. Teslim almadım. Satıcı sağlam paket yaptırsaymış veya Trendyol express gibi kurye firmalarla gönderseymiş paketler böyle olmazdı. Fiyatı düşerse tekrar alcam.Gelen iki ürünün kutularıda yıpranmış ufak tefek yırtıkları var, sıfır görünümlü kutu değil ama içindeki malzemelerde hiçbir sıkıntı yok. Hepsi tam ve sağlam... Koltuk çok kaliteli, malzeme kalitesi cidden 15-20 bin'lik koltuk kalitesinde. Daha pahalı koltukların kalitesini bilmediğim için kıyaslayamıyorum. Ama Koçtaş 'da denediğim Xdrive 15'li plus, Anka, Kasırga, Atak ve Hawk'ın modelleri bunun yanında hikaye... Almayan kesin alsın bir daha bu kalitede bu fiyata koltuk bulamazsınız..
Katılıyorum. Kutuyu çok fazla hirpalamislar. Benimki de paramparcaydi.Fiyatı arttı malesef. Kutunun heryeri yırtık olunca risk almadım. Teslim almadım. Satıcı akıllı olup sağlam paket yaptırsaymış veya Trendyol express gibi kurye firmalarla gönderseymiş paketler böyle olmazdı. Fiyatı düşerse tekrar alcam.
deri sürtünmesinden mi geliyor yoksa mekanizmadan mı?aga sırt kısmını yatırırken sağ tarafından gıcırtı geliyor neden
deri sürtünmesinden geliyor hocam çünkü sırt kısmını çıkartıp mekanizmayı oynattım ses gelmedideri sürtünmesinden mi geliyor yoksa mekanizmadan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde ürün geldi sadece plastik kapak kısmında biraz kırık var o da muhtemelen kargoda yaşandı. Ama belli
olmuyor bile. Ürün kaliteli 5k ya göre de baya iyi.