oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Virüs olabilir malwarebytes ve kaspersky ile tarat virüsler cpu kullanır
win10 pro yazıyo sadeceWindows 2004 sürüm kullanıyorsanız 1909 a dönün 85fps aldığım oyun 55fps e düştü. Sürücüyü öncekiyle değiştirdim chipset sürücüyü sıfırlayıp önceki sürücüye döndüm hiçbiri fayda etmedi. Bir sebepten Windows u sıfırlamam gerekti bende 1909 a döndüm yine son sürücüleri yükledim fps 86 ya çıktı
2.dediğn programın deneme sürümü yok amaVirüs olabilir malwarebytes ve kaspersky ile tarat virüsler cpu kullanır
malwarebytes ile test ettim bişey yokVirüs olabilir malwarebytes ve kaspersky ile tarat virüsler cpu kullanır
2004müş 1909 yapmayı deniycemWindows 2004 sürüm kullanıyorsanız 1909 a dönün 85fps aldığım oyun 55fps e düştü. Sürücüyü öncekiyle değiştirdim chipset sürücüyü sıfırlayıp önceki sürücüye döndüm hiçbiri fayda etmedi. Bir sebepten Windows u sıfırlamam gerekti bende 1909 a döndüm yine son sürücüleri yükledim fps 86 ya çıktı
windows tuşuna bas hakkında yazdığında "bilgisayarınız hakkında" yı seç orada sürümü yazaronu nerden anlıycam win10 kullanıyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten yazdıklarım limitsiz yapınca olan sonuçlar
knk4 ay da ne olabilir ömrünü yarılıycak ve başta gereğinden fazla fps veriyodu hatalı olduğunu sanmıyorumFpsler düştü ise ekran kartınız belki de çok ısınarak ömrünü yarılamış olabilir. Ekran kartınızı araştırın sorunlu üretim bir kart mı acaba diye. Bakalım ne çıkacak. Bunun dışında gerçekten aklıma başka bir şey gelmiyor.
knk ayarlardan güncelleştirmeleri kaldırmı diycem 1909 a dönmek içinwindows tuşuna bas hakkında yazdığında "bilgisayarınız hakkında" yı seç orada sürümü yazar
knk4 ay da ne olabilir ömrünü yarılıycak ve başta gereğinden fazla fps veriyodu hatalı olduğunu sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet bence de öyle bir şey yoktur ama aklıma bu geldi . Çünkü bazı kartlar aşırı ısınıyor ve vrmleri cortluyormuş diye duymuştum.