4gb ekran kartı önerisi

Reaksiyon skoru
5
dostlar merhaba youtube içerik üretmek ve ileride yayın açmak istiyorum sadece zula ve valorant oynamak için kullanıcam toplam bütçem aşağı yukarı 1500 2.el olarak pc toplıycam amd nin athlon x4 950 kullanmayı düşünüyorum ekran kartı önerisi istiyorum 1.5 yıl götürsün beni yeter zaten lisanslı oyuncuyum yayından kazandığım parayla yükselticem ama yardım olmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim

O islemci ile RX 570 bile darbogaz yapar fakat RX 570 in asagisi da pek isini gormez. O yuzden RX 570 veya GTX 1650S alip en yakin zamanda islemcini degistirmeni oneriyorum.

dostlar merhaba youtube içerik üretmek ve ileride yayın açmak istiyorum sadece zula ve valorant oynamak için kullanıcam toplam bütçem aşağı yukarı 1500 2.el olarak PC toplıycam amd nin athlon x4 950 kullanmayı düşünüyorum ekran kartı önerisi istiyorum 1.5 yıl götürsün beni yeter zaten lisanslı oyuncuyum yayından kazandığım parayla yükselticem ama yardım olmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Ekran kartı için bütçen 1500mü yoksa pc için bütçen 1500mü?

Ekran kartı için bütçen 1500mü yoksa PC için bütçen 1500mü?
pc için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O islemci ile RX 570 bile darbogaz yapar fakat RX 570 in asagisi da pek isini gormez. O yuzden RX 570 veya GTX 1650S alip en yakin zamanda islemcini degistirmeni oneriyorum.
işlemci olarak yaklaşık olarak 1.5 sene falan ryzen alma imkanım yok amd nin athlon işlemcilerinden hangisi daha uygun olur peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,538
Üyeler
188,775
Son üye
MehmetGngr
Geri