Valla şuan elimde sadece anakart kasa fanlar var işlemci core 2 duo var bit pazarından falan 500 tl ye işlemci ekran kartı psu bulunur idarelik götürür beni gibi sonra en kötü ofis pc diye 2500 tl ye satarımolabılır
Hocam ben anlamadım biriniz 60 fps diyor diğeriniz oyunu bile açmaz diyor ben hanginize inanayım?775 Pin 6gb ram ile yetmiyordu 4gb'da çok drop girecektir .
Dene gör abicimValla şuan elimde sadece anakart kasa fanlar var işlemci core 2 duo var bit pazarından falan 500 tl ye işlemci ekran kartı psu bulunur idarelik götürür beni gibi sonra en kötü ofis pc diye 2500 tl ye satarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben anlamadım biriniz 60 fps diyor diğeriniz oyunu bile açmaz diyor ben hanginize inanayım?
Bana 2025 güncel tecrübe .hanginize inanayım?
Deneme şansım yok şöyle bir site gördüm acaba doğrumu diyor?Dene gör abicim
yok pc builds e güvenmeDeneme şansım yok şöyle bir site gördüm acaba doğrumu diyor?
![]()
Core2 Quad Q9550 and GeForce GT 630 | Valorant FPS Calculation | PC Builds
Frames per second (FPS) calculation for Intel Core2 Quad Q9550 and NVIDIA GeForce GT 630 in Valorant video game.pc-builds.com
Kral ben kime güveneyim deneme şansım yok?yok pc builds e güvenme
oynatırKral ben kime güveneyim deneme şansım yok?
Birde 4gb ramın çok az olduğunu düşünmüyorum çünkü bende 4gb ram laptop kullanıyorum google falan iyi ama işlemci ve ekran kartı kötü olduğu için ve değişmediği için bu külüstürle uğraşıyorum
20-30 arası ama oynama küfür yersin sağlamKral core 2 duo damı oynatır? birde kaç fps ?
inşallah ama sanmıyorumÇok rekabetçi değilim zaten keyfi oynuyorum inşallah anama bacıma düz gitmezler