H Hiven3_ 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim EmirAli KAZANÇ 25 Mart 2020 #1 Steam'den bir oyun indirdim sistem gereksinimlerinde Ram kısmında 4GB yazıyordu. Bende vardı bende indirdim oyunu açtığımda sistemimde 4GB Ram yok diye bir uyarı geldi. Yardım edebilir misiniz?
Steam'den bir oyun indirdim sistem gereksinimlerinde Ram kısmında 4GB yazıyordu. Bende vardı bende indirdim oyunu açtığımda sistemimde 4GB Ram yok diye bir uyarı geldi. Yardım edebilir misiniz?
U Umut Yendi 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 18 İsim Umut Yendi 25 Mart 2020 #2 Hangi oyun? bence hata veriyosa zorlama büyük ihtimalle akıcı şekilde oynayamazsın direk iade et
H Hiven3_ 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim EmirAli KAZANÇ 25 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Umut Yendi yazmış: Hangi oyun? bence hata veriyosa zorlama büyük ihtimalle akıcı şekilde oynayamazsın direk iade et Devamı için tıklayın... Aslında oynanıyo oda çözünürlük düşürünce oyun adı:Heavy Metal Machines Arkadaşım önermişti eğlenceli bir oyun
Umut Yendi yazmış: Hangi oyun? bence hata veriyosa zorlama büyük ihtimalle akıcı şekilde oynayamazsın direk iade et Devamı için tıklayın... Aslında oynanıyo oda çözünürlük düşürünce oyun adı:Heavy Metal Machines Arkadaşım önermişti eğlenceli bir oyun
U Umut Yendi 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 18 İsim Umut Yendi 25 Mart 2020 #4 ekran kartı VRAM in ne kadar