Diğer özelliklerini de yazsanız daha doğru öneriler gelir.4gb ramlı bir laptopum var, Windows Xp düşünüyorum fakat nasıl olur bilmem. Sizce en performanslı hangisi olur.
İşlemci çöpten bulup takılmış olabilirDiğer özelliklerini de yazsanız daha doğru öneriler gelir.
Eğer işlemci aşırı eski değilse ve sistemde SSD'niz varsa Windows 10 kurabilirsiniz. Yoksa Windows 8.1 olabilir. Hadi o da olmadı diyelim Windows 7 kurun. Windows XP asla önermem.
Anladım Windows 8.1 gider bence. Diğer arkadaşların önerilerini de bekleyelim.İşlemci çöpten bulup takılmış olabilir
İntel celeron b820, 20 TL ye yakın fiyatı
SSD takılı fakat giriş portu sata 2
4gb ram.
8'i de 8.1'i de kullandım, hoş gelmedi bana. Kurulacaksa ya Windows 7, ya da Windows 10 kurulmalı. Ki böylesi eski bir sisteme Windows 7 yeterli gelir.Anladım Windows 8.1 gider bence. Diğer arkadaşların önerilerini de bekleyelim.
İyi valla,Anladım Windows 8.1 gider bence. Diğer arkadaşların önerilerini de bekleyelim.
Anladım, ram az kullansın yeter bana.8'i de 8.1'i de kullandım, hoş gelmedi bana. Kurulacaksa ya Windows 7, ya da Windows 10 kurulmalı. Ki böylesi eski bir sisteme Windows 7 yeterli gelir.
Ben Pentium T4500+2GB RAM ile kullandım, en stabil Windows 7 oldu.
Haklısınız, Windows 7 bu tür düşük donanımlarda baya iyi.8'i de 8.1'i de kullandım, hoş gelmedi bana. Kurulacaksa ya Windows 7, ya da Windows 10 kurulmalı. Ki böylesi eski bir sisteme Windows 7 yeterli gelir.
Ben Pentium T4500+2GB RAM ile kullandım, en stabil Windows 7 oldu.
Stok Windows 10 RAM'i çok kullanıyor. Özelleştirilmiş sürümler var internette Ghost Spectre gibi. Onlar daha az kullanıyor.İyi valla,
Dedim herkes win Xp kur diyecek, arayüzü çok kötü zaten, görüntü kısayol önemli değil ram az kullansın yeter bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım, ram az kullansın yeter bana.
Bendede aynısı oldu,2 GB ram varken Minecraft sabit 60-65 fps verirken 13 oldu, ram ekledim 2 GB ssd taktım ama yine çok iyi olmadı.ben i3 2310, 4gb ram, varlığı ile yokluğu bir olan ekran kartına win10 kurmuştum, 2gb ram tüketmesi kötü, belli bir süre sonra kasmaya başlıyor, win8.1 ya da win7 kurun bence.
Ben anlamadım win 10 home 2gb ram kullanıyor, benim laptopta eskiden 2 GB ram vardı acaba oyunlara ne kalıyorduHaklısınız, Windows 7 bu tür düşük donanımlarda baya iyi.
Ben Intel Atom işlemcili 4GB RAM'li eski notebook'umda 8.1 kullanmıştım, sorun yaşamamıştım. 8'den daha iyiydi. 8 en kötü sürümlerden biri gerçekten
Windows 10 için bir arkadaş en az 2c/4t işlemci olması lazım diyordu. Bu arkadaşın işlemcisi 2c/2t'ymiş o yüzden Windows 10 önermedim ama denemek lazım belki de iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok Windows 10 RAM'i çok kullanıyor. Özelleştirilmiş sürümler var internette Ghost Spectre gibi. Onlar daha az kullanıyor.