4K 55İNÇ TV QLED HANGİSİ ?

Hz konusunda çok emin olamadım akıcılığı mı bozar ayrıca PS5 SLİM tarafı 144fps çıkıyor mu ki ?

Teşekkür ederim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis hadi 20k çıktık diyelim uğraştırıyorum da o segmentte ne önerirsin elimde 2 seçenek olması iyi olur.
Bazı oyunlarda 120 FPS destekliyor ama 60 FPS'ye razıyım derseniz alsanız sıkıntı yaratmaz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam.

Reis hadi 20k çıktık diyelim uğraştırıyorum da o segmentte ne önerirsin elimde 2 seçenek olması iyi olur.
22.000-23.000'e çıkma şansınız var mı?

Hocam işte üper müber bir PS5 oynamıyacağım öyle aman aman bir görüntü de beklemiyorum en azından 4k olsun hz konusunda da çok dert yaratmaz 60hz bütçemi aşıyor.
Hocam sen Hz e takılıyorsun da ps5 hangi oyunu 4K 60 FPS oynatabiliyor ki ? PS5 grafik birimi 3060 ekran kartı seviyesinde. 4K 60 FPS full RT ayarlarda oyun oynamak için 5080 falan olması lazım zaten

Daha önce de atmıştım ama neyse bir daha atayım.
Bu televizyonu alabilirsiniz, kullandığı panel de okuduğuma göre TCL'in kullandığı panel diyebilirim.
Bunun 50inç olanını attın hocam.

Hocam sen Hz e takılıyorsun da ps5 hangi oyunu 4K 60 FPS oynatabiliyor ki ? PS5 grafik birimi 3060 ekran kartı seviyesinde. 4K 60 FPS full RT ayarlarda oyun oynamak için 5080 falan olması lazım zaten
Ben hz takıldığımı nerden okudun reis ya :D

PS5 için televizyon alan kişiler genellikle 120 Hz ve üstü ekran yenileme hızlı,HDR10 özelliğine ve HDMI 2.1 özelliğine sahip ayrıca VRR özelliğine sahip bir televizyon alıyorlar ve bu bütçenizi baya aşar. (Adını vermeyeceğim bir Facebook grubundayım oradan biliyorum)
120 gerek yok eğer ki fps oyun oynamıyorsa zaten 120 hz destekleyen oyun yok şuan PS5de

Geri