Neler Yeni

4K Bütçe Monitörsüz PC Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Eğer Mümkün İse;

"Arkadaşlar 4000TL Bütçem Monitörsüz PC Toplamak İstiyorum Fakat Bir Kaç Sorun Var."
Birinci olarak, pc toplama konusunda en ufak bir bilgim yok (hangi anakart'a hangi işlemci uyar gibisinden)
İkinci olarak, AMD İşlemciler sağlıksız diye duydum maximum performansta çalıştığı için çabuk ölüyor diyorlar oyüzden intel düşünüyorum zaten inteldede ayarlardan maximum performans ı seçebiliyormuşuz.
Üçüncü olarak, BTC Mining Yapılıp 2. El Olarak satılan Ekran Kartları varmış. 2. EL Olarak Aldığımda BTC Mining Yapıldığını Öğrenebilirmiyim Öğrenemesem Bile Bunun Bir Performans Kaybı Varmı? Var İse 0 Ekran Kartı Tavsiye Eder İseniz Sevinirim

Eğer Fiyatına Göre F/P Olduğunu Düşündüğünüz Hazır Sistemler Var İse Link Atabilirsiniz.

Genelde Valorant, CS:GO, Fortnite, Fall Guys, GTA V, vb. oyunlar Oynamayı Düşünüyorum. Şimdiden Teşekkürler

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ryzen 3 3100 İyi Bir İşlemcidir.
Rakibi İ3 10100'ü Darma Duman Eder. AMD İşlemci Oyun Anlamında Genel Olarak Üstündür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 3 3100 İyi Bir İşlemcidir.
Rakibi İ3 10100'ü Darma Duman Eder. AMD İşlemci Oyun Anlamında Genel Olarak Üstündür.
Sanırım Sende Ryzen 3 3100 kullanıyorsun. Eğer Kullanıyor isen Ne Zamandır Kullanıyorsun ve Hiç sorun Yaşadınmı?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mümkün
Bu kadar abartmayın arkadaşlar
Tamam dolar çok yükseldi ama o kadar değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sanırım Sende Ryzen 3 3100 kullanıyorsun. Eğer Kullanıyor isen Ne Zamandır Kullanıyorsun ve Hiç sorun Yaşadınmı?
35 Gündür Kullanıyorum. Stok Soğutucu İle 3.9 Ghz Bile Yaptık Arkadaşlarla CS GO'da Ultrada 394 Fps Gördüm Dün.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eğer Mümkün İse;

"Arkadaşlar 4000TL Bütçem Monitörsüz PC Toplamak İstiyorum Fakat Bir Kaç Sorun Var."
Birinci olarak, PC toplama konusunda en ufak bir bilgim yok (hangi anakart'a hangi işlemci uyar gibisinden)
İkinci olarak, AMD İşlemciler sağlıksız diye duydum maximum performansta çalıştığı için çabuk ölüyor diyorlar oyüzden intel düşünüyorum zaten inteldede ayarlardan maximum performans ı seçebiliyormuşuz.
Üçüncü olarak, BTC Mining Yapılıp 2. El Olarak satılan Ekran Kartları varmış. 2. EL Olarak Aldığımda BTC Mining Yapıldığını Öğrenebilirmiyim Öğrenemesem Bile Bunun Bir Performans Kaybı Varmı? Var İse 0 Ekran Kartı Tavsiye Eder İseniz Sevinirim

Eğer Fiyatına Göre F/P Olduğunu Düşündüğünüz Hazır Sistemler Var İse Link Atabilirsiniz.

Genelde Valorant, CS:GO, Fortnite, Fall Guys, GTA V, vb. oyunlar Oynamayı Düşünüyorum. Şimdiden Teşekkürler
AMD Ryzen işlemcileri gayet iyi r3 3100 ile bu bütçede sistem bulabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knkm Yazdığım şeylere göre bir PC önerirmisin zamanın varsa ve ister isen ?
r3 3100 toplanır merak etme sıfır güzel 1080p oyun açabilecek bir pc toplarsın rx 570li filan

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Yusuf Karakaya
Eğer Mümkün İse;

Birinci olarak, PC toplama konusunda en ufak bir bilgim yok (hangi anakart'a hangi işlemci uyar gibisinden)

Amdnin ömrü kısa değildir ve genel olarak intelden daha iyi performans sağlar, minig konusunda anlayamayız diye biliyorum çünkü ben de konu açtığımda anlayamayacağımı söylemişlerdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
AMD Ryzen işlemcileri gayet iyi r3 3100 ile bu bütçede sistem bulabilirsiniz
Bu Çabuk Ölüyor, sağlıksız, vb. Şeyler Yalanmı Oluyor Yaani Pek Bilmiyorum Bende İnternetten bi kaç bişey okudum ne kadar gerçek bilemem.

Amdnin ömrü kısa değildir ve genel olarak intelden daha iyi performans sağlar, minig konusunda anlayamayız diye biliyorum çünkü ben de konu açtığımda anlayamayacağımı söylemişlerdi
Peki Mining yapılan ekran kartında performans kaybı yaşarmıyız? yada çabuk bozulurmu?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Yusuf Karakaya
Bu Çabuk Ölüyor, sağlıksız, vb. Şeyler Yalanmı Oluyor Yaani Pek Bilmiyorum Bende İnternetten bi kaç bişey okudum ne kadar gerçek bilemem.

Peki Mining yapılan ekran kartında performans kaybı yaşarmıyız? yada çabuk bozulurmu?
Yalan oluyor, sadece bazı işlemcilerde stok soğutucu yetersiz kalıyor onun dışında sıkıntısı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Yusuf Karakaya

Evet, ama almadan önce bir bilgisayarcıya gidip testlerini felan yaptırırsan sıkıntı çıkmayacaktır

• Hahaha
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,202
Üyeler
168,409
Son üye
Prise the sun
Top Bottom