Merhaba arkadaşlar 4K 60 Hz monitor ihtiyaçım var bu iki monitör arasında kaldım sizin öneriniz hangisi
Msi daha iyi direkt 10 bitMerhaba arkadaşlar 4K 60 Hz monitor ihtiyaçım var bu iki monitör arasında kaldım sizin öneriniz hangisi
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu 10 bit kullanmak için DisplayPort 1.4 çıkışı olması gerekiyormuş ben bu 10 biti nasıl kullanacağım çünkü çıkışı DisplayPort 1.2aMsi daha iyi direkt 10 bit
Aynı soruyu size de sormak istiyorum bu konuda bilgim yok. Cevabınız için teşekkür ederim. Bu 10 bit kullanmak için DisplayPort 1.4 çıkışı olması gerekiyormuş ben bu 10 biti nasıl kullanacağım çünkü çıkışı DisplayPort 1.2aMSİ hem daha ucuz hemde daha iyi gibi duruyor.
Bilmiyorum.Aynı soruyu size de sormak istiyorum bu konuda bilgim yok. Cevabınız için teşekkür ederim. Bu 10 bit kullanmak için DisplayPort 1.4 çıkışı olması gerekiyormuş ben bu 10 biti nasıl kullanacağım çünkü çıkışı DisplayPort 1.2a
Öyle bişey yokCevabınız için teşekkür ederim. Bu 10 bit kullanmak için DisplayPort 1.4 çıkışı olması gerekiyormuş ben bu 10 biti nasıl kullanacağım çünkü çıkışı DisplayPort 1.2a
İnan ki öyle bir şey olmadığını bende deneyimleyince anladım çok boş bilgiye sahip olup aklımızı bulandıran insanlar var monitörü aldım 1.2 ile bağlantı sağladım ve 10 bit özelliğini de kullandım. Daha sonra monitor arızalı çıktı iade etmek zorunda kaldımÖyle bişey yok