4k destekleyen televizyon 4 kda kasarmi?

Reaksiyon skoru
37
Televizyonum 50p8m 4 k yi destekliyor yeni aldim YouTube uzerinden 4k video actigimda donmalara rastladım internetim 25 Mbps wifi uzerinden bagli sorum su internetten dolayimi donuyor televizyonmu kaldirmiyor ? Ki kaldirmiyorsa 4k ozelliginin olmasi cok sacma ?
Şimdiden teşekkürler....

İnternet hızından kaynaklıdır muhtemelen.Televizyonun kaldırmaması gibi bir durum olmaz diye düşünüyorum.

Sorun internetin kablosuz bağlanması diye düşünüyorum. Daha iyi bir internet bağlantısı ile o video donmaz.

Televizyonum 50p8m 4 k yi destekliyor yeni aldim YouTube uzerinden 4k video actigimda donmalara rastladım internetim 25 Mbps wifi uzerinden bagli sorum su internetten dolayimi donuyor televizyonmu kaldirmiyor ? Ki kaldirmiyorsa 4k ozelliginin olmasi cok sacma ?
Şimdiden teşekkürler....
1080p monitörde 4k video açıyorum 1080 izleyebiliyorum ama kendimi tatmin etmiş oluyorum. kısaca internettendir

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Büyük ihtimal internetten kaynaklı

Şimdiden teşekkürler....
Başka bir cihazın varsa onda 4k video aç olmuyorsa internettendir ve internete uzaklığında önemli

Şimdiden teşekkürler....
netten kaynaklıdır tv lerde sorun cıkacagını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,580
Üyeler
192,417
Son üye
Taha11255
Geri