🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
27 inç tavsiye etmiyorlar pek en az 28 inço zaman sıkıntı olur
27 inç tavsiye etmiyorlar pek en az 28 inço zaman sıkıntı olur
27 yazıyordubaktığım 28" zaten
Hocam güzel VA panellerde var o bakış açısı biraz sıkıntılı bence. Tabii 10K fiyata bulunur mu onlar bilmiyorum.Va panel alınmaz renkleri güzel veriyor ama sıkıntılı
Ghosting sorunları oluyor va panelde 13k ya msi 4k 31 inç 144hz va panel monitör aldım ghosting sorunu çıktı oyunlarda belli olmuyor ama videolarda ve filmlerde oluyor örnek resim atarım istersenHocam güzel VA panellerde var o bakış açısı biraz sıkıntılı bence. Tabii 10K fiyata bulunur mu onlar bilmiyorum.
Doğrudur hocam VA panellerin geneli böyle ama sorunsuz VA bulmak zor olsa da varlar diye biliyorum ben.Ghosting sorunları oluyor va panelde 13k ya msi 4k 31 inç 144hz va panel monitör aldım ghosting sorunu çıktı oyunlarda belli olmuyor ama videolarda ve filmlerde oluyor örnek resim atarım istersen
27 yazıyordu
ghostin büyük sıkıntı dizi filmde büyük ihrimal asus tufı alcam ips zatenGhosting sorunları oluyor va panelde 13k ya msi 4k 31 inç 144hz va panel monitör aldım ghosting sorunu çıktı oyunlarda belli olmuyor ama videolarda ve filmlerde oluyor örnek resim atarım istersen
Da forumda ilanda olan 4k monitörü atmadın mıASUS TUF Gaming VG289Q 28 IPS 4K Freesync
Mesaj otomatik birleştirildi:
ghostin büyük sıkıntı dizi filmde büyük ihrimal asus tufı alcam ips zaten
Sizce attığım VA panellerin performansı nasıl ?Da forumda ilanda olan 4k monitörü atmadın mı
Renkleri güzel veren IPSVa panel alınmaz renkleri güzel veriyor ama sıkıntılı