Salihayaz 80+ Bronze Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1,507 Pazartesi, 12:36 #14 ASUS VG27AQML1A Modeline bir göz at 260 hz ve 2 k
A Arthur61 80+ Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 199 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Samet Albayrak Pazartesi, 12:42 #15 redheaven1 yazmış: MSI G274QPX Monitör MSI G274QPX Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Devamı için tıklayın... @Fantastiktürk hocamın tavsiyesi ile bu monitörü aldım, oyunlardaki renkleri görmeye başladım. Daha önce renksiz oynuyormuşum Bende samsung g6 ile msi arasında kalmıştım, samsungta kronik sorunlar mevcut olduğu için sorunsuz olan msi seçtim.
redheaven1 yazmış: MSI G274QPX Monitör MSI G274QPX Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Devamı için tıklayın... @Fantastiktürk hocamın tavsiyesi ile bu monitörü aldım, oyunlardaki renkleri görmeye başladım. Daha önce renksiz oynuyormuşum Bende samsung g6 ile msi arasında kalmıştım, samsungta kronik sorunlar mevcut olduğu için sorunsuz olan msi seçtim.