ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
youtube'ye 4K Videolar yüklemek için boyut nasıl küçültülür
wonders filmora kullanıyorum çıktı olarak bir sürü seçenek var bunlardan birini desem boyut küçülebilir miÖyle bir şeyi denersen bitrate değerini düşürmen gerekir öyle yaparsan da normal çözünürlüklere ait olan ortalama bitrate değerinin altına düşersin öyle de görüntü kaliten 4K ama görüşün 720p olur. Öyle yapmaya değmez zaten 4K kayıt almayı göze aldıysan onu yüklemesini de yapacağını aklında çıkarma. 4K 30FPS videolar 1 dakikada 400-500, 60FPS videolar 700-800MB yiyor zaten. Hatta OBS gibi yerlerde ayarları köklersen 1.5GB yediği bile oluyor.
Kullandığın programı eskiden kullanıyordum ve yaklaşık 1-1.5 sene kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki o program aşırı berbat. En yüksek değeri seçsen bile hem görüntüyü berbat çıkartıyor hem de boyut çok kaplıyor. Premiere Pro falan kullansan daha iyi olur.wonders filmora kullanıyorum çıktı olarak bir sürü seçenek var bunlardan birini desem boyut küçülebilir mi
wonderse alıştım ya hangisi kolaydır senceKullandığın programı eskiden kullanıyordum ve yaklaşık 1-1.5 sene kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki o program aşırı berbat. En yüksek değeri seçsen bile hem görüntüyü berbat çıkartıyor hem de boyut çok kaplıyor. Premiere Pro falan kullansan daha iyi olur.