4k demiş arkadaşın türkçeden kalmış galibabütçe belirtirsen yardımcı olabiliriz
Dostum 4k demiş aslında amabütçe belirtirsen yardımcı olabiliriz
görmemişim yeni kalktım görmedim4k demiş arkadaşın türkçeden kalmış galiba
Normaldir günaydın bende uyumadım hala .dgörmemişim yeni kalktım görmedim![]()
Şimdi farkettim anakart a320 m miş alınmaz daha iyisi bulunurtoplam 4500tl tutuyor İşlemciyi 3500 Belleği de 16gb olan en baştaki seçeneği seçebilirsin![]()
Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da!www.teknobiyotik.com
Monitörsüz
çok mantıklı gelmedi bana bu hep bilinmedik markalar sorun yaşama ihtimalim yüksektoplam 4500tl tutuyor İşlemciyi 3500 Belleği de 16gb olan en baştaki seçeneği seçebilirsin![]()
Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da!www.teknobiyotik.com
Monitörsüz
aynen sağolasın yinede zaman ayırdığın içinŞimdi farkettim anakart a320 m miş alınmaz daha iyisi bulunur
1660 super yapıncada 5k oluyor güzel sistem ama bunu yazdım kenara eyvallahAnakartı Gigabyte s2h yaparsan ekran kartını galax 1650s yaparsan tadından yenmez bütçeni aşıyor ama değer. https://www.teknobiyotik.com/bilgis...ari/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html