Cloud 3 wiraless kullanıcısyım. Kablolusunu da deneyimleyip kablosuza geçmiş biri olarak deneyimlerimi aktarmak isterim. Tiz kalitesi çok iyi. Sesli canlı ve net veriyor. Rekabetçi oyun oynuyorsanız nokta atışı bulabilirsiniz rakibi. Müzik kısmında basslar zayıf. Eko açıp bass boost yaparsanız eh işte seviyesine geliyor ancak cızırtı problemi başlıyor. Çok şarkı dinleyen biriyseniz ( benim gibi ) rahatsız edici seviyede değil ama takıntı yaparsanız rahatsız eder. Onun dışında kulaklık alınır. Ancak bu bütçeye çıktıktan sonra kablosuz öneririm. Şarj sorunu yok cidden 15 günden fazladır şarja takmıyorum ki günde 5-7 saatten fazla duruyorum. Aklınıza takılan olursa bekliyorum.hyperx cloud 3 düşünüyordum, başka önerileriniz var mı onu mu almalıyım? (Kablolu)
Teşekkür ederim müzik aşırı dinlemiyorum, genelde her türlü hikayeli oyunlar Rdr, cyberpunk tarzı ek olarakta valorant oynuyorum.Cloud 3 wiraless kullanıcısyım. Kablolusunu da deneyimleyip kablosuza geçmiş biri olarak deneyimlerimi aktarmak isterim. Tiz kalitesi çok iyi. Sesli canlı ve net veriyor. Rekabetçi oyun oynuyorsanız nokta atışı bulabilirsiniz rakibi. Müzik kısmında basslar zayıf. Eko açıp bass boost yaparsanız eh işte seviyesine geliyor ancak cızırtı problemi başlıyor. Çok şarkı dinleyen biriyseniz ( benim gibi ) rahatsız edici seviyede değil ama takıntı yaparsanız rahatsız eder. Onun dışında kulaklık alınır. Ancak bu bütçeye çıktıktan sonra kablosuz öneririm. Şarj sorunu yok cidden 15 günden fazladır şarja takmıyorum ki günde 5-7 saatten fazla duruyorum. Aklınıza takılan olursa bekliyorum.
O zaman işinizi görür kulaklık. Ses seviyesi 40dayken bile dışarısı ile kopmama yetiyor benim.. iyi günlerde kullanın şimdidenTeşekkür ederim müzik aşırı dinlemiyorum, genelde her türlü hikayeli oyunlar Rdr, cyberpunk tarzı ek olarakta valorant oynuyorum.