Toxpox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 32
- Reaksiyon skoru
- 12,785
Rez imi alıyorum ve bekliyorumValla aldım hepsiburadadakini menzilini yazmamışlar ama yorumları iyiydi. Hadi bakalım öcümü alıcam inşallah![]()
Rez imi alıyorum ve bekliyorumValla aldım hepsiburadadakini menzilini yazmamışlar ama yorumları iyiydi. Hadi bakalım öcümü alıcam inşallah![]()
Nabcan yayıncıların penceresine lazer mi tutcan![]()
Son lazer bükücü
Kafaya koymuş illa ışık tutacak![]()
https://urun.n11.com/fener-ve-kafa-lambasi/sarjli-yesil-lazer-pointer-100-mw-15-km-etkili-P347583375
15 km menzil var diyor. Hayırlı olsun umarım öcünü alırsıncama çıkarsa gözüne gözüne tut.
Geldiğinde buraya da yazar mısın? Merak ettim, belki ben de komşunun camına lazer tutarım.![]()
Rez imi alıyorum ve bekliyorumişe yararsa ben de alacağım
![]()
hocam ne içip ne yaşıyorsunuz yaYok tahminimce 6-7km civarlarında bi apartmanda bi çocuk var. Bizim cama tutmuştu öcümü alacam
Kanka yapma bence boşver.Yok tahminimce 6-7km civarlarında bi apartmanda bi çocuk var. Bizim cama tutmuştu öcümü alacam
5km' den evi nası seçicek bide senin camıGece gece korkutmuştu beni. Benden günah gitti valla tam gecenin ortasında tutucam camına. Bakalım ne tepki veriyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada harbiden bu lazerler hakkında bilgisi olan varsa 7km'ye gidermi bi cevaplarsa çok iyi olur. Gitmezse sıkıntı