Neler Yeni

5.250 TL' YE YAYIN AÇABİLECEĞİM BİR PC ÖNERİR MİSİNİZ?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar maksimum bütçem 5.500 TL ancak ben ne olur ne olmaz diye 250 TL aşağısında sistem önermenizi istiyorum. Malum doların durumu, birden yukarı çıkarsa elim boş kalmasın.
Elimde eski bir 65 Hz VGA girişli bir LCD ekran var ben bunu kullanmak istiyorum, yeni alacağım sistemle sorun yaratır mı? Yayınlarda görüntü kalitesi kötü olur mu?
İkinci olarak da önerdiğiniz sistemi belirli bir siteden mi almalıyım yoksa oradaki parçaları en uygun yerlerden mi toplamalıyım ? Hangisi benim için ne derece avantajlı olur ?
Teşekkürler şimdiden.
Yayında "bannerlord, CS:GO, Fortnite, Forza H. gibi oyunları oynuyorum.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
1600af.
b450m s2h.
8x2 3000mhz ram.
gtx 1660s.
CORSAIR SPEC 05.
240 ssd.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Onun yerine biraz daha birktirip şunu alın.
Almak için sormadım öyle bir ekranım var yeni sistemle kullanabilir miyim diye sordum. Teşekkürler yine de 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine biraz daha birktirip şunu alın.
Konuyu baştan sona oku bence 😅

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar maksimum bütçem 5.500 TL ancak ben ne olur ne olmaz diye 250 TL aşağısında sistem önermenizi istiyorum. Malum doların durumu, birden yukarı çıkarsa elim boş kalmasın.
Elimde eski bir 65 Hz VGA girişli bir LCD ekran var ben bunu kullanmak istiyorum, yeni alacağım sistemle sorun yaratır mı? Yayınlarda görüntü kalitesi kötü olur mu?
İkinci olarak da önerdiğiniz sistemi belirli bir siteden mi almalıyım yoksa oradaki parçaları en uygun yerlerden mi toplamalıyım ? Hangisi benim için ne derece avantajlı olur ?
Teşekkürler şimdiden.
Yayında "bannerlord, CS:GO, Fortnite, Forza H. gibi oyunları oynuyorum.
Senin monitör isterse televizyon gibi olsun, onu sadece sen görüyorsun. Yayına sistemin görüntüsü gidiyor.
Eğer imkanın olursa orta seviye iyi bir monitör alırsın. Elindeki LCD'yi chat/discord/OBS için 2. monitör yaparsın.
Hazır sistem olarak en hesaplısı GameGaraj'da satılıyor. Onun haricinde sistemler hep pahalı.
Veya;
Parça parça toplayabilirsin.
Haftada 1 kere indirim oluyor.
Bugün indirimde 16 GB (2x8) 3000 Mhz RAM'ler 560 TL'ye satılıyordu, R5 3600x 1.500 TL'den satılıyordu

Çınar Yaşar

80+ Gold

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Senin monitör isterse televizyon gibi olsun, onu sadece sen görüyorsun. Yayına sistemin görüntüsü gidiyor.
Eğer imkanın olursa orta seviye iyi bir monitör alırsın. Elindeki LCD'yi chat/discord/OBS için 2. monitör yaparsın.
Hazır sistem olarak en hesaplısı GameGaraj'da satılıyor. Onun haricinde sistemler hep pahalı.
Veya;
Parça parça toplayabilirsin.
Haftada 1 kere indirim oluyor.
Bugün indirimde 16 GB (2x8) 3000 Mhz RAM'ler 560 TL'ye satılıyordu, R5 3600x 1.500 TL'den satılıyordu
Parça parça toplamak için aslında zamanım oldukça yeterli ancak sistem parçalarını birbirine uyum durumunu pek bilmediğim için tereddüt ediyorum kendime güvenemiyorum o konuda. Sistemi tamamen belirleyip o ürünlerin indirime girmesini beklemek de şans işi gibi sanki. Yanılıyor muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu alıp işlemciyi Ryzen 5 3600 yap 5500TL'ye geliyor
Teşekkürler inceleyeceğim listeme ekledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,751
Üyeler
166,077
Son üye
oytunocal
Top Bottom