Kanka 180tlye t6 ultra varken alınmalı.Eskiden sadece oyun oynayanlara önerilmezdi stok yeter denirdi fakat sonra t6 ultra gerçeği ortaya çıktı çift fanlı 6 bakır borulu ve 180tl3600ün stok fanı iyi mi başka alınmalı mı?
peki 3600X için stok fan yetiyomu HocamYeterli, kasan hava alıyorsa idareten kullanabilirsin. Tabii ki bizim önerimiz soğutucu alman, T6 Ultra çok iyi olur mesela.
O da yeterli ama ben Ryzen 5 3600X'e para vermek yerine 2020 model veya normal Ryzen 5 3600 alınmasını öneriyorum, onun silikon kalitesi Ryzen 5 3600XT kalitesinde oluyor, daha iyi overclock oluyor. Üstüne de bi' T6 Ultra çaktın mı çok güzel olur.peki 3600X için stok fan yetiyomu Hocam
Nasıl yeterli oluyor ya işlemci 100 derecelere çıkıyor hatta 4.2 GHZ'de yükte kapanıyor zaten.O da yeterli ama ben Ryzen 5 3600X'e para vermek yerine 2020 model veya normal Ryzen 5 3600 alınmasını öneriyorum, onun silikon kalitesi Ryzen 5 3600XT kalitesinde oluyor, daha iyi overclock oluyor. Üstüne de bi' T6 Ultra çaktın mı çok güzel olur.
4.2 GHz'e çıkacak kadar boost yapmıyor bir, işlemciyi hiçbir zaman throttle ettirecek kadar ısınmıyor iki. Stok soğutucu için mi söyledin bunları?Nasıl yeterli oluyor ya işlemci 100 derecelere çıkıyor hatta 4.2 GHZ'de yükte kapanıyor zaten.
Evet stok soğutucuda CPB açıkken kapandığını söylüyorlar.4.2 GHz'e çıkacak kadar boost yapmıyor bir, işlemciyi hiçbir zaman throttle ettirecek kadar ısınmıyor iki. Stok soğutucu için mi söyledin bunları?
Core Performance Boost açıkken 4.2 GHz görmüyor ki kapanasın? Ne saçma şey la öyle . Zaten ısısına göre çıkacağı boost frekansını ayarlıyor, 4.2 GHz'e gelip 1000 derece gördürtmüyor.Evet stok soğutucuda CPB açıkken kapandığını söylüyorlar.
https://www.hepsiburada.com/snowman...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.17.3 forumun millisi bu mu?Yeterli, kasan hava alıyorsa idareten kullanabilirsin. Tabii ki bizim önerimiz soğutucu alman, T6 Ultra çok iyi olur mesela.
Aynen öyle, fiyatına göre çok iyi performans gösteriyor.