5.500₺ - 6.000₺ bütçem var apu sistem toplamak istiyorum ama ne toplasam ne yapsam çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
Bunun ram 2x8 di![]()
AMD RYZEN 5 5600G-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 512GB SSD-HIKVISION 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5 5600G-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 512GB SSD-HIKVISION 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
5.500₺ - 6.000₺ bütçem var apu sistem toplamak istiyorum ama ne toplasam ne yapsam çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
ya da bunu 5600g yap al.![]()
AMD RYZEN 5 5600G-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 512GB SSD-HIKVISION 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5 5600G-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 512GB SSD-HIKVISION 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun ram 2x8 di
Usta Apu sistemlere sanırım Apu anakartla ekran k. birleşik demek. Harici ekran kartı takılıyor mu? Nerede görsem sen oradasın. Sanıyorum bilgili birisin. Çok yorumun ve emeğin var. Konu açmasam daha iyi.kanka bunu m2 ssd yap al.
sağ ol kanka öncelikle kanka mesela 5600g olsun içinde onun içinde bir tane ekran kartı var onun sayesinde o bilgisayar çalışıyor ve oyunları da gayet güzel açıyor ve sen ona ekran kartı takabilirsin mesela Gta 5 30 fps oynuyorsun ekran kartı takmadan takınca 60 fps üstüne de rahatlıkla çıkar yani demek istediğim takabilirsin kanka.Usta Apu sistemlere sanırım Apu anakartla ekran k. birleşik demek. Harici ekran kartı takılıyor mu? Nerede görsem sen oradasın. Sanıyorum bilgili birisin. Çok yorumun ve emeğin var. Konu açmasam daha iyi.
Anakart seçimi yok hocam . Firma çok kısıtlı seçenek koymuş.kanka bunu m2 ssd yap al.
Kötü bir sistem daha kötüsünü bulamadınmı![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun ram 2x8 di
Boş yapma daha iyisini at o zamanKötü bir sistem daha kötüsünü bulamadınmı
5600g taksa bi nebze daha iyi ama anakart falan nasıl olur bilememKötü bir sistem daha kötüsünü bulamadınmı