Neler Yeni

Öneri 5.500 - 6000 TL'ye LAPTOP ÖNERİSİ

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Selamlar dostlar. Yakın zamanlarda masaüstü bir bilgisayar almayı düşünüyordum. Fakat yakında üniversiteye geçeceğim ve orada bir laptop çok işimi görür. Fakat masaüstündeki performansı elde edemeyeceğimi biliyorum. Tasarımı güzel, günlük hayatta kullanışlı, batarya ömrü yeterli, ve arada böyle the forest gibi oyunları oynayabileceğim bir laptop tavsiyenizi bekliyorum. Bütçem max 6000 TL. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek: Min. 480 gb ssd tercih ediyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,726
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

EMGRANDO

80+ Bronze

ilk attığım sistem aralarındaki fiyatına göre en iyi sistem
diğer attığım linketi seçeneklerde güzel şimdiden hayırlı olsun ilk attığım sistemin daha ucuzunu aratıp bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Monster notebooklara bakabilirsin hocam

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
hocam git monster al yada excalibur ama benim önerim ilerde pişman olursun laptop aldın diye bu paraya çok güzel bir setup çıkar güzel bir masaüstü toplarsın efsane olur

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ilk attığım sistem aralarındaki fiyatına göre en iyi sistem
diğer attığım linketi seçeneklerde güzel şimdiden hayırlı olsun ilk attığım sistemin daha ucuzunu aratıp bulabilirsin
Dostum 256 gb ssd :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam git monster al yada excalibur ama benim önerim ilerde pişman olursun laptop aldın diye bu paraya çok güzel bir setup çıkar güzel bir masaüstü toplarsın efsane olur
Hocam öyle de yakında üniversiteye geçeceğim masaüstü mü laptop mu çok kararsızım.

https://www.epey.com/laptop/casper-excalibur-g770-9300-8dg0x.html en performanslı bu ama SSD 240 gb bunun içindeki SSD yi satıp geriye kalan parayla da 480 gb SSD alabilirsiniz.
Kanka ssd değiştirince garantiden çıkmaz mı?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dostum 256 gb SSD :(

Hocam öyle de yakında üniversiteye geçeceğim masaüstü mü laptop mu çok kararsızım.

Kanka SSD değiştirince garantiden çıkmaz mı?
Siz boşverin yukarıdaki arkadaşın attığı sistemi alın 200 tl bütçe arttırıp çünkü yeni nesil iyi bit ekran kartı var baya gidecektir.

Top Bottom