AMD Ryzen, mobil kanatta masaüstünde olduğu kadar iyi olamadı hala. Ben olsam 4. nesil ryzenlar çıkana kadar laptop tarafında ryzen almazdım.
Teşekkürlerİşlemcisi çok daha kötü ve sanırım ısınıyordu biri bir ara 100 derece filan oluyor demişti 9300H çok daha iyi her konuda
Tam olarak çıkış tarihi belli mi?AMD Ryzen, mobil kanatta masaüstünde olduğu kadar iyi olamadı hala. Ben olsam 4. nesil ryzenlar çıkana kadar laptop tarafında ryzen almazdım.
İşlemci iyi değil, biraz bekleyebilirsen attığımı öneririm stoğa gelsin. Bekleyemezsen Yasin'in attığı da güzel.
Maalesef belli değil. Ancak en geç bu yılın sonunda çıkacağı bilgisine sahibiz.Tam olarak çıkış tarihi belli mi?
O kadar bekleme şansım yok malesef .Maalesef belli değil. Ancak en geç bu yılın sonunda çıkacağı bilgisine sahibiz.
İşlemci iyi değil, biraz bekleyebilirsen attığımı öneririm stoğa gelsin. Bekleyemezsen Yasin'in attığı da güzel.
Rica etsem bu laptop hakkında kısaca artı ve eksi yönlerini yorumlar mısınız?İşlemcisi çok daha kötü ve sanırım ısınıyordu biri bir ara 100 derece filan oluyor demişti 9300H çok daha iyi her konuda
Isterseniz internetten performans karsilastirmalarina bakabilirsinizİşlemcisi diğer önerilen laptoplarından 10 kat daha iyi değil. Mesela Beyefendiiii6'nın önerdiği laptopdaki i7 9750H bu işlemciden daha iyi.
Sistem Intel zaten, mhz'nin pek önemi yok.
Aslında gayet iyi bir laptop. 9. nesil güçlü bir i5 işlemci. 16 GB ram. 512GB m.2 nvme SSD. Eksi yönü yok diyebilirim.O kadar bekleme şansım yok malesef .
Rica etsem bu laptop hakkında kısaca artı ve eksi yönlerini yorumlar mısınız?
Yasinin attığı ile aynı fiyat ve aynı özellik tek farkı Acer 8 GB iken Hp 16 GB fakat yasinin attığı 120 HZ iken bu Hp 60 HZ. Ben Acer öneririm 120 hz çok daha iyi olur. İleride 8 gb ram eklersin zaten garantiden çıkmıyor.O kadar bekleme şansım yok malesef .
Rica etsem bu laptop hakkında kısaca artı ve eksi yönlerini yorumlar mısınız?
Yasinin önerdiği laptop gözüme çok kalın geldiYasinin attığı ile aynı fiyat ve aynı özellik tek farkı Acer 8 GB iken Hp 16 GB fakat yasinin attığı 120 HZ iken bu Hp 60 HZ. Ben Acer öneririm 120 hz çok daha iyi olur. İleride 8 gb RAM eklersin zaten garantiden çıkmıyor.
Hemen hemen aynı güçteler. i7 9750H fazladan çekirdeğe sahip olduğu için daha iyi oluyor.Isterseniz internetten performans karsilastirmalarina bakabilirsiniz
Aynı kalınlıkta sayılırlar, Hp'nin ekranının bağlantı şekli normalin dışında yanlar açık olduğu için gözüne öyle geliyor. Acer öneririm.Yasinin önerdiği laptop gözüme çok kalın geldi