E stok soğutucumuPc alalı 2 hafta oldu işlemci 70-75 dereceleri görüyor normalmi
Evet normal demiE stok soğutucumu
Ve normal pc açılır açılmazmı yoksa oyun oynayıncamıPc alalı 2 hafta oldu işlemci 70-75 dereceleri görüyor normalmi
Amd işlemcilere sıvı soğutucu lazım nütcen varsa almalısınEvet normal demi
stok fan ise iyi bile eger ki oyunlarda bu degerleri goruyorsaniz.Pc alalı 2 hafta oldu işlemci 70-75 dereceleri görüyor normalmi
Stok sogutucu ile normalPc alalı 2 hafta oldu işlemci 70-75 dereceleri görüyor normalmi
Hocam bütçenize uygun kule tipi soğutucu alın bence kafanız rahat etsin birde termal macun markası çakma bir şey olmasın iyi markalara yönelinPc alalı 2 hafta oldu işlemci 70-75 dereceleri görüyor normalmi
Güç ayarlarından yüksek performans sectiydim ondan ısındı şimdi dengelii yaptım 50 derecestok fan ise iyi bile eger ki oyunlarda bu degerleri goruyorsaniz.
Cok isinan bir islemci zaten. Eger ki oyunlarda 80-85 goruyorsaniz kule tipi almaniz iyi olur. Eger alamiyorsaniz UV yapabilirsiniz.Güç ayarlarından yüksek performans sectiydim ondan ısındı şimdi dengelii yaptım 50 derece
Pahali5600 e kule tipi her türlü yetiyor yok ben sıvı soğutma isterim dersen ileriye döküp işlemci yükseltsen bile işini görecek bi sıvı soğutma şuanki fiyatıyla muhtemeşem
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr