cosmicsword
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
240mm sıvı soğutmam var amd nin kendi sitesinden boost override ı 900 yaptım sizce kaç yapmayılım 4070 ekran kartım var
Sağlıklı çalışırmı240mm sıvı soğutmam var amd nin kendi sitesinden boost override ı 900 yaptım sizce kaç yapmayılım 4070 ekran kartım var
bence oc yapmaya hıc gerek yok stok da 2k da oynarsan bır sıkıntı cıkmaz240mm sıvı soğutmam var amd nin kendi sitesinden boost override ı 900 yaptım sizce kaç yapmayılım 4070 ekran kartım var
Çoğu oyunda işlemci yetersiz kalıyor ekran kartına göre o yüzden yapmak istiyorumbence oc yapmaya hıc gerek yok stok da 2k da oynarsan bır sıkıntı cıkmaz
2k da da mı yetersız gelıyorÇoğu oyunda işlemci yetersiz kalıyor ekran kartına göre o yüzden yapmak istiyorum
Reis 1.268 volt verdim 4.650ghz yaptım ama occt power testinde ram cpu hatası veriyo sorun yaratırmıpbo aç yeterli kuzenim curve optimizer ile +175 +200 +150 all core -30 -15 -10 -5 dene stabil calışana kadar mavi ekran yersen değerlerini düşür deneme yanılma yapa yapa senin işlemcinin limitini öğrenip kullanırsın
Ayn işlemci isteyen oyunlarda aşırı yetersiz kalıyor mesela peak 60 70 fps alıyordum 2k max ayarlar şimdi 120 üzeri2k da da mı yetersız gelıyor
Occt power testinde ram cpu hatası veriyor nasıl çözülürFrekans silikon kalitesine göre 4.7/4.8ghz civarı olsun voltaj ise maks. 1.35v civarı olsun
ramlerin potansiyeli yüksekse oda hatrı sayılır performans arttırır