Sonuç olarak aliyim mi almayim mi şuan 800 tl param var ama hepsini harcamak istemiyorum uni için yol parası gerekebilirO 230 verilir. Hani bi 300 400 olsa neyse.
Temiz duruyo kanka dün bakmaya gitcektim unutmuşum temizse alıp geçeyim o zaman boşa 730 tl vermek istemiyorum para lazım olabilirİkinci elde piyasası o civarlarda zaten ben ikinci el tercih etmiyorum ama temizse tercih edebilirsin. Arkadaşım da aynı modeli dün aynı fiyata sattı. Nereden baksan 2 yıllıktı onunki.
Hocam bende sıfır almayı düşünüyorum şuanda kutusu falan da yokmuş muhtemelen fatura da yok gerek yok riske bütçemi daha az yorar ama olsun veya hyperx cloud core nasılNiye ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B08HQW...e=380333&creativeASIN=B08HQW9SGP&linkCode=asn bu Kulalık ses kartı da var galibaNiye ?
Aynen bende sonradan ona takıldım zaten2.el kulaklık bana göre bir tık kötü hijyen açısından.
Attığım nasıl cloud core veya direkt cloud 2 mi alayım bir çok kişi cloud 2 dedi2.el kulaklık bana göre bir tık kötü hijyen açısından.
Fiyatı arttı 730 gözüküyor siteye giriyom. 7742.el kulaklık bana göre bir tık kötü hijyen açısından.
Kulaklıktan pek anladığımı söyleyemem.Aynen bende sonradan ona takıldım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığım nasıl cloud core veya direkt cloud 2 mi alayım bir çok kişi cloud 2 dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatı arttı 730 gözüküyor siteye giriyom. 774